Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, personalitzar i analitzar la navegació i mostrar publicitat relacionada amb les teves preferències. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració i més informació a la política de cookies
Acceptar
Veure tots els màsters i els postgraus

Màster en Il·lustració Creativa

La il·lustració és un element estratègic important i decisiu en l'estructura de difusió i promoció de projectes i marques, i s'ha convertit en un dels mitjans més eficaços per transmetre idees i conceptes. La seva presència en els mitjans de comunicació es diversifica en diferents àmbits i colonitza nous suports. Així doncs, la professió adquireix nous mètodes i mitjans de producció i les prestacions tècniques s'amplien notablement, definint estils i tendències associades a les necessitats d'aquest mercat exponencial. 

 • Edició: 5a
 • Període lectiu: Del 6 d'octubre de 2020 a juny 2021. Presentació TFM: juny de 2021
 • Horari: De dilluns a dijous de 15:45 a 18:45
 • Modalitat: Presencial
 • Idioma: Espanyol
 • Preu: 7.920 €
 • Titulació: Títol de Màster en Il·lustració Creativa atorgat per la UVic-UCC
 • Crèdits: 60 ECTS

Presentació

L'àmbit professional en què es desenvolupa l'activitat professional d'un il·lustrador comprèn diferents àrees de la comunicació, com ara la publicitat, la premsa, la literatura, el disseny, i l’aplicació al producte i a nous formats audiovisuals.

En el Màster en Il·lustració Creativa els alumnes analitzaran els diferents àmbits, usos i aplicacions de la il·lustració exigits pel mercat, i treballaran tant qüestions tècniques com conceptuals a la recerca d'un llenguatge propi entenent la il·lustració com una forma d’expressió artística. També aprofundiran en les funcions de la il·lustració i els seus principals àmbits i aplicacions, així com en la figura de l'il·lustrador i la funció del seu treball com a proveïdor d'informació, generador de tendències, crític, historiador o cronista gràfic.

El títol de Màster en Il·lustració Creativa, de 60 ECTS, s'obté cursant els dos postgraus de 30 ECTS cadascun. Aquests postgraus es poden cursar en un mateix any acadèmic o en diferents. Així mateix, els postgraus que formen part d'un màster es poden cursar de manera independent.

Pla d'estudis

Els postgraus s'articulen en 8 mòduls cadascún que descriuen les diferents categories i funcions de la il·lustració, i conclouen amb un Projecte Final d'Estudis. En els mòduls es desenvoluparan continguts teòrics i pràctics amb la realització d'il·lustracions per als diferents àmbits de la professió.

Els mòduls seran impartits per docents, tots ells professionals amb visibilitat en el panorama de la il·lustració, que proposaran exercicis a partir de la seva experiència en els seus corresponents sectors: narrativa, tendències, nous suports, producte, premsa, còmic, etc.

Es completaran els temaris dels mòduls amb intervencions, conferències i xerrades que donaran, puntualment i al llarg del curs, il·lustradors en actiu especialitzats en els diferents sectors de la il·lustració.

Postgrau en il·lustració

Mòdul 1 - Il·lustració en premsa

Mòdul 2 - Il·lustració de tendències

Mòdul 3 - Il·lustració infantil / juvenil. Narrativa i literatura

Mòdul 4 - Publicitat. Campanya gràfica

Mòdul 5 - Il·lustració científica

Mòdul 6 - Packaging

Mòdul 7 - Nous suports i formats

Mòdul 8 - Mercat de treball

 

Postgrau en il·lustració digital i nous mitjans

Mòdul 1 - Edició gràfica 

Mòdul 2 - Fonaments i aplicacions 

Mòdul 3 - Conceptualització 

Mòdul 4 - Il·lustració d’eBooks 

Mòdul 5 - Planificació i presentació de campanyes multimèdia 

Mòdul 6 - Comunicació transmèdia 

Mòdul 7 - Il·lustració aplicada al producte 

Mòdul 8 - Metodologia dels projectes

Sortides professionals

 • Il·lustrador en diferents àmbits: Premsa, narrativa i literatura; Tècnica i científica; Moda i tendències; Packaging i publicitat. 
 • Il·lustració aplicada a mitjans digitals. 
 • Direcció d'art en edicions i publicacions digitals. 
 • Gestió de projectes de comunicació digital i community manager
 • Gestió de projectes promocionals multimèdia. ​

Cost

Cost total del curs: 7.920 €

Modalitats de pagament

S’ofereix diferents modalitats de pagament de l'import del curs:

 • Pagament únic: descompte del 3%
 • Pagament fraccionat, en 3 pagaments diferents:
  • 1r pagament del 40% de l’import del curs que es realitza en formalitzar la matrícula
  • 2n pagament del 30% de l’import del curs, abans del 5 de novembre
  • 3r pagament del 30% de l’import del curs, abans del 5 de gener

Els ex estudiants de BAU es beneficien d'un 10% de descompte en qualsevol dels cursos. S'entén per ex estudiant de BAU aquell que, no estant matriculat en el curs acadèmic actual, hagi superat el 50% dels crèdits propis de la titulació de Grau, Graduat Superior en Disseny o BAU Nit, o el 100% dels crèdits propis de qualsevol de les titulacions de Màster o diplomes de Postgrau.

Més informació sobre beques i ajuts.

Informació del procés d’inscripció.

Normativa acadèmica de màsters i diplomes de postgrau de BAU.

 

Sol·licita informació

Envia'ns un missatge i ens posarem en contacte amb com més aviat millor.