Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, personalitzar i analitzar la navegació i mostrar publicitat relacionada amb les teves preferències. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració i més informació a la política de cookies
Acceptar

Student Life

Viu el disseny a BAU. Inspiració, creació i recerca s'uneixen en el nostre campus situat al bell mig del barri del Poblenou.

Benvingut a BAU

Vine a descobrir i a viure el disseny a BAU. Descobreix una gran comunitat internacional de persones heterogènies i creatives on podràs compartir, aprendre i experimentar. A BAU trobaràs un lloc per desenvolupar projectes i construir relacions noves i duradores amb persones que comparteixen els teus mateixos interessos, inquietuds, passions i, per què no, punts de vista diferents. Tot això en un entorn d'innovació docent constant amb programes alineats i un professorat consolidat i implicat.

BAU està situada al Poblenou, el cor tecnològic i del disseny de Barcelona -el 22@-, en un campus universitari de més de 8.500 m2 format per dues naus industrials al carrer Pujades totalment renovades i rehabilitades per a la formació del disseny.

El campus posiciona als estudiants de BAU en una comunitat internacional i pluridisciplinària, alhora que genera una immersió acadèmica i multicultural per a un futur professional ple d'oportunitats i de relacions, tant personals com professionals.

I tot això a Barcelona, una ciutat que esdevé el nostre camp, l’anàlisi i el lloc d’experimentació per al desenvolupament i assaig dels projectes i de les solucions creatives de disseny.

El campus

We will provide the tools and its methodology. You will provide the talent.

A BAU ampliem i millorem constantment les infraestructures per fer-les cada dia més modernes i adequades d’acord amb les noves i constants necessitats que generen el disseny i la recerca per a la millora de la societat i la transformació social.

Student_life_B-building

El Centre, amb més de 8.500 m2, disposa de tot tipus d'instal·lacions i d’equipaments tècnics i audiovisuals per a la producció i el prototipatge de solucions creatives i de disseny. I tot això en un barri en constant canvi i transformació amb gran accessibilitat a través del transport públic i de carrils bici, envoltat de residències i d’activitats d'oci.

Student_life_Exhibition


Workshops i aules

BAU proporciona tallers oberts i tutoritzats perquè els estudiants puguin, de manera autònoma, desenvolupar els seus projectes durant les hores en què el Centre és obert (inclosos els dissabtes designats).

Student_life_Graphic-design-workshop

Student_Life_Taller_1

Student_life_Interior-design-workshop

Student_life_International-exchange

Studen_life_Digital-fabrication-workshop

Student_life_Fashion-design-workshop


Un Centre eco-friendly

A BAU potenciem la cultura saludable i el consum responsable, per això, per contribuir al medi ambient i a la societat, promovem una filosofia acadèmica i de vida enfocada a la transformació social i al bé comú.

Aquest compromís es veu reflectit en les seves instal·lacions amb un sistema energètic de calefacció connectat a la xarxa de residus de Barcelona i amb el foment de l'ús de mitjans de mobilitat sostenible.

Student_life_Eco-friendly-centre


Cafeteria / Bar

Al bar de BAU, al centre de la nau principal, hi ha un servei de restauració i d’electrodomèstics d'autoservei. Sens dubte, l'epicentre de BAU on es troben, es coneixen i convergeixen punts de vista i problemàtiques creatives d’estudiants, professors i investigadors.

Student-Life_Bar

BCN City Guide

La nostra comunitat s'estén més enllà de Bau i del Poblenou, i es mou per tota la ciutat de Barcelona i els seus voltants. Des de la platja, a quatre carrers de BAU, fins al cèntric barri del Born, a 15 minuts a peu. Els estudiants estan immersos en l'entorn creatiu de Barcelona on la curiositat intel·lectual i l'activisme social interactuen creativament amb l'art, el disseny i la innovació.

Vine a descobrir com es viu en una de les ciutats/comunitats més creatives del món.

  

 

 

 

Poblenou, districte de la innovació i del disseny de la capital catalana. El 22@

Avui, el Poblenou, se’l re(coneix) per la seva capacitat d’haver sabut albergar i concentrar gran part de la indústria creativa i tecnològica de Barcelona. Per això, aquest barri, antigament industrialitzat, és ara un formiguer de creació contemporània centrada en les indústries del disseny, les TIC, la formació en aquest àmbit i la recerca universitària, a més d'una de les zones de Barcelona més de moda i amb més capacitat d’atracció de moviments alternatius de la ciutat. El lloc ideal per viure plenament l'experiència del disseny!

bcn-city-guide_poblenou


A 10 minuts de la platja

I, si en algun moment ja no pots més i has desconnectar, què millor que una bona capbussada al mar o perdre la vista a l'horitzó per arribar a aquella inspiració tan desitjada i necessària que t’aportarà la solució als teus projectes més intensos.

Segueix-nos a les xarxes!

Assabentat del que passa a BAU i al disseny i descobreix un món ple de creativitat.

Vine a conèixer-nos!

A BAU no tanquem per vacances. Si tens algun dubte o consulta o vols venir a conèixer el centre, pots programa una cita (online o presencial) i t'atendrem personalment.
Programa una cita