Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, personalitzar i analitzar la navegació i mostrar publicitat relacionada amb les teves preferències. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració i més informació a la política de cookies
Acceptar

Biblioteca

La Biblioteca de BAU, Centre Universitari de Disseny és un dels serveis més importants de recolzament a la docència, la recerca i la investigació, així com també a futurs professionals de l’àmbit del disseny. És un servei OBERT a tota la comunitat BAU, així com també a investigadors i especialistes del sector.

La seva missió és gestionar els recursos d’informació, facilitar el seu accés i portar a terme la seva difusió, així com col·laborar en els processos de creació del coneixement i d’aquesta manera contribuir als objectius de la institució. Des de la seva fundació s’ha volgut crear una biblioteca oberta, que fomenti l’autoaprenentatge i la creació.La Biblioteca, que en un futur proper estarà vinculada al Catàleg Col·lectiu de les Universitats Catalanes (CCUC), disposa d’un fons documental de gairebé 5000 documents especialitzats en els àmbits del disseny gràfic, interiorisme, arquitectura, moda, art, fotografia, etc... i es complementa amb una trentena de subscripcions a revistes especialitzades nacionals i internacionals. Podràs consultar aquesta informació i d’altres al nostre catàleg així com totes les novetats que anem rebent.

Estem treballant en la selecció de recursos electrònics i eines gratuïtes relacionades amb el món del disseny per tal de fomentar l’autoaprenentatge i la recerca de la comunitat de BAU.

Accés a la Biblioteca

 

Altres catàlegs d’interès:

 

ASSESSORAMENT BIBLIOGRÀFIC

La Biblioteca de BAU compta amb un servei d'assessorament bibliogràfic per a obtenir orientació i informació sobre els nostres recursos bibliogràfics en àmbits projectuals i de recerca a les diferents línies d’estudi que s’imparteixen a BAU, Centre Universitari de Disseny.

COMPRES I SUBSCRIPCIONS

La Biblioteca de BAU, Centre Universitari de Disseny és responsable de la compra, subscripció i contractació de tots el recursos d’informació sol·licitats per la comunitat universitària de BAU.


Tots els membres de BAU poden sol·licitar i suggerir la compra de fons bibliogràfic de forma presencial. La decisió de la compra d’allò sol·licitat dependrà de la Política d’Adquisicions de la biblioteca, així com de la disponibilitat de pressupost.


Es podran consultar les noves adquisicions a la pàgina web de la biblioteca.

PRÉSTEC

Aquest servei permet als usuaris utilitzar el fons documental fora del recinte de la Biblioteca. El préstec de documents és personal i per utilitzar-lo l’usuari ha d’identificar-se  amb el carnet universitari o en el seu defecte, amb un duplicat de la matrícula.


El préstec té un número màxim de 2 ítems per categoria i té una durada d’una setmana, renovable fins a tres vegades.

RESERVA

Gràcies a aquest servei es podrà reservar exemplars que estiguin prestats a d’altres usuaris. Les reserves poden realitzar-se al taulell d’informació.

RENOVACIONS

Es podran renovar els exemplars en préstec fins a un màxim de tres vegades i sempre que no hagi estat sol·licitat en reserva per un altre usuari.

CONSULTA I REPRODUCCIÓ DE MATERIALS
  • Fotocopiadora en règim d’autoservei 
  • Impressora per la utilització dels usuaris
  • Escàner per utilització dels usuaris