El Talent a BAU

"Talent creatiu al servei de la societat"

 

BAU té com a missió fomentar la transferència de coneixement i divulgar l'excel·lència i el talent creatiu dels estudiants, Alumni i del Personal Docent i Investigador (PDI) del centre.

Per això, BAU impulsa el potencial creatiu a través de l'Àrea de Projecció i Promoció del Talent mitjançant la col·laboració amb empreses i la creació d'esdeveniments i accions de promoció com el BAU Talent Networking i el Bau Talent Visions. Des de l'Àrea, es promou i es financia la participació de la comunitat en concursos i esdeveniments de gran repercussió social, científica i acadèmica a nivell nacional i internacional.

Àrea de Projecció i Promoció del Talent

Els plans acadèmics a BAU tenen una alta càrrega projectual i matèrica. A través de la pràctica, del fer, els estudiants condensen la teoria i aprenen els conceptes clau. Molts projectes realitzats al centre són impulsats per l'Àrea de Projecció i Promoció del Talent amb l'objectiu d'ensenyar-los fora, a importants empreses i institucions creant, així, sinergies en diferents sectors creatius.

L'Àrea dona suport, financia i acompanya als estudiants, tant de Graus, Màsters i Alumni, en concursos i festivals de renom, així com en la col·laboració amb importants empreses i projectes de la ciutat i del país. Els estudiants presenten anualment les seves propostes amb gran èxit i reconeixement:


L'Àrea de Projecció i Promoció del Talent integra també el Departament de Comunicació de BAU, clau en la difusió i divulgació del potencial creatiu del centre.

BAU Talent Visions

Per donar a conèixer l'excel·lència dels estudiants graduats, BAU realitza els BAU Talent Visions, una selecció de presentacions de Treballs de Fi de Grau on es mostra la gran varietat i tipologia de projectes que es realitzen al Grau en Disseny.

Descobreix una mostra del talent a través dels BAU Talent Visions:

 

BAU Talent Networking

La inserció laboral dels graduats de BAU en l'ecosistema professional és un dels objectius del centre. Per aquest motiu i des del 2012, s'organitza el BAU Talent Networking, un esdeveniment on se citen recent graduats amb empreses de la industria creativa per generar contactes professionals i facilitar la inserció laboral.

Prèviament al BAU Talent Networking, el centre ofereix un programa complet de formació amb xerrades i tallers pràctics dirigit als estudiants inscrits en l'esdeveniment per preparar-los per a la seva nova etapa com a professionals del disseny.

Institucions col·laboradores

BAU compta amb la col·laboració de destacades empreses en l'àmbit creatiu, que donen suport i acompanyen els estudiants del centre en el seu desenvolupament professional.

22@ network080 Barcelona FashionABD - Asociación Bienestar y DesarrolloADCE - Art Directors Club EuropeAjuntament de BarcelonaFundació Catalana del Síndrome de DownCreu RojaCol·legi de Dissenyadors d'Interiors i Decoradors de CatalunyaAutofabricantesBCN ActivaCan FelipaBCD - Barcelona Centre de DissenyBiz BarcelonaCumulusHolonCCCBDisseny HubFADIDEAL - Centre d'Arts DigitalsCODGC - Col·legi Oficial Disseny Gràfic CatalunyaLa Col - Arquitectura CooperativaPUD - Poblenou Urban DistrictTDC - Type Directors ClubWelcom to the jungleLa HidraFood CulturaModa SostenibleGran Teatre del LiceuType ThursdayMamalyonaMuseu del DissenyMUTEKSonar +D