Talent

"Talent creatiu al servei de la societat"

 

Presentació

BAU té com a missió fomentar la transferència de coneixement i divulgar l'excel·lència i el talent creatiu dels estudiants i alumni i del Personal Docent i Investigador (PDI) del centre.

Per això, a més de promoure l'Àrea d'Investigació, on es treballa la investigació teoricopràctica com un espai d'exploració i coneixement, BAU impulsa el talent creatiu mitjançant la creació d'esdeveniments i accions de promoció (BTN, BTV, BTW), i fomenta la participació activa de la seva comunitat en concursos i esdeveniments seleccionats de gran repercussió social, científica i acadèmica.

Talent Visions

Per donar a conèixer l'excel·lència dels nostres estudiants graduats, anualment BAU realitza els BAU Talent Visions, una selecció de presentacions de Treballs de Fi de Grau on es mostra la gran varietat i tipologia de projectes que es realitzen al Grau en Disseny i al Màster Universitari.

En aquest enllaç trobaràs una mostra dels BTVisions dels últims anys.

Talent Networking

La inserció laboral dels graduats en disseny de BAU en l'ecosistema professional és un dels objectius del centre. Per aquest motiu, des del 2012 s'organitza el BAU Talent Networking, un esdeveniment amb entrevistes professionals entre els estudiants acabats de graduar i empreses de la indústria creativa per generar contactes professionals i facilitar la inserció laboral.

Prèviament al Networking, BAU ofereix un programa complet de formació amb xerrades i tallers pràctics dirigit als estudiants inscrits en l'esdeveniment per preparar-los per a la seva nova etapa com a professionals del disseny.

Promoció i projecció del talent

BAU incentiva la participació (acompanyada i tutoritzada) dels estudiants, tant de Grau com de Màsters, en concursos i festivals de renom.

BAU té identificats concursos, certàmens, premis i festivals que responen a interessos comuns i als quals, mitjançant la tutorització i la recomanació acadèmica, els estudiants presenten anualment les seves propostes amb gran èxit i reconeixement:

Paral·lelament, BAU ofereix informació relativa a altres certàmens als quals, de manera personal i fora de l'àmbit acadèmic, els estudiants i alumni tenen accés.

Institucions col·laboradores

22@ network080 Barcelona FashionABD - Asociación Bienestar y DesarrolloADCE - Art Directors Club EuropeAjuntament de BarcelonaFundació Catalana del Síndrome de DownCreu RojaCol·legi de Dissenyadors d'Interiors i Decoradors de CatalunyaAutofabricantesBCN ActivaCan FelipaBCD - Barcelona Centre de DissenyBiz BarcelonaCumulusHolonCCCBDisseny HubFADIDEAL - Centre d'Arts DigitalsCODGC - Col·legi Oficial Disseny Gràfic CatalunyaLa Col - Arquitectura CooperativaPUD - Poblenou Urban DistrictTDC - Type Directors ClubWelcom to the jungleLa HidraFood CulturaModa SostenibleGran Teatre del LiceuType ThursdayMamalyonaMuseu del DissenyMUTEKSonar +D