Campus BAU

BAU disposa de tres edificis (Pujades, Llacuna i Granada) amb més de 10.000 m² d'equipament per a la formació en disseny i belles arts en constant millora i adaptació.

El campus

El campus de BAU consta de tres edificis al barri del Poblenou de Barcelona. Més de 10.000 m2 d'equipament per a la formació en disseny i belles arts en constant millora i adaptació. Un entorn modern i funcional adaptat en la seva totalitat per a persones amb mobilitat reduïda.

El compromís amb el medi ambient i la sostenibilitat es reforça amb un sistema de calefacció connectat a la xarxa urbana que utilitza fonts d'energia residual. A més, els nous edificis s'han rehabilitat a partir de materials naturals i de proximitat i sota criteris d'eficiència energètica. Per contribuir a la recollida selectiva de brossa, BAU compta amb un sistema de reciclatge.​
 

Campus BAU

​​Campus BAU

​​Campus BAU


Tallers

Els tallers són el centre de l'aprenentatge a BAU. L'ensenyament en arts i disseny està basat en metodologies actives mitjançant la pràctica i experimentació amb materials, tècniques i tecnologies. Són llocs on es despleguen les idees i on estudiants, professors i especialistes conflueixen per generar una comunitat d'aprenentatge basat en la pràctica i experimentació. Abasten moltes àrees com ara costura i patronatge, producció gràfica, serigrafia, dibuix, pintura, escultura, fabricació digital, experimentació material, tecnologies interactives, fotografia i vídeo.

 Taller de producció gràfica.

 Taller de pintura.
 Taller d'escultura.Taller Maker Taller Maker.Taller de impresión 3D Taller d'impressió 3D.Plató Platós audiovisuals.Taller de Moda Taller de moda.Taller de Tricotosas Taller de tricotoses. Taller de serigrafia.Taller de Serigrafia Taller de serigrafia.Taller de Tipografia Taller de tipografia.Taller de StopMotion Taller de stop-motion.
 Taller interactiu.Laboratorio de Materiales en Transición Laboratori de Materials en Transició.

Laboratorio Fotográfico Laboratori de fotografia.

Serveis

Dins dels serveis que BAU posa a disposició de tota la comunitat, es troba la Biblioteca, un espai per a la consulta i el treball personal, préstec o accés a Internet. També El Cub, la botiga de material de treball i reprografia, i el servei de préstec de material audiovisual i informàtic. A més, BAU també disposa d'un bar/cafereria.

 Biblioteca.

El Cub El Cub. Servei de venda de material i reprografia.

Servicio de Préstamo de material audiovisual Servei de prèstec de material audiovisual.

 El Bar de BAU. Servei de bar/cafeteria.