Tornar a Màster en Il·lustració Creativa

Projectes de Màster en Il·lustració Creativa

Drop Studio

per Juan Alemán

Drop Studio Drop Studio Drop Studio Drop Studio Drop Studio Drop Studio

Aquest projecte està pensat en base a una productora audiovisual vinculada a l’animació, Drop Studio, que vaig fundar l’any 2000.

La intenció és promoure el creixement de la productora generant una sèrie de reels realitzats en funció de cançons seleccionades de músics de diferents parts del món. I que ells ho comparteixin a través de les seves xarxes, per així obtenir més visibilitat i atreure nou púbic.

Circe

per Natàlia Pàmies

Circe Circe Circe Circe Circe Circe

Pàgina web i campanya digital del 35è aniversari de l’editorial Circe, especialitzada en biografies sobre dones, juntament amb altres gèneres com assaig, novel·la i viatges. A través d’il·lustracions animades que transmeten els valors de l’editorial, el seu objectiu és traspassar el món de Circe del paper a la pantalla perquè tingui més presència al món digital.

Agatha no quiere ordenar

per Laura García

Agatha no quiere ordenar Agatha no quiere ordenar Agatha no quiere ordenar Agatha no quiere ordenar Agatha no quiere ordenar Agatha no quiere ordenar

Malafama

per Maite García, Manuel Puig

Malafama Malafama Malafama Malafama Malafama Malafama

Malafama es una cervecería artesanal en Montevideo, Uruguay. Les contactaron con la excusa de diseñar dos etiquetas de cerveza para su primer aniversario. 

Celeste Correa

per Rest in glory

Celeste Correa Celeste Correa Celeste Correa Celeste Correa

Me and the depression Monster

per Sabina Mares

Me and the depression Monster Me and the depression Monster Me and the depression Monster Me and the depression Monster