Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, personalitzar i analitzar la navegació i mostrar publicitat relacionada amb les teves preferències. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració i més informació a la política de cookies
Acceptar

Suport a l'estudiant

BAU, Centre Universitari de Disseny posa a la disposició dels seus estudiants tot un ventall de serveis a fi de facilitar la seva vida acadèmica/universitària.
A banda dels serveis propis com a Centre Universitari (Unitat de gestió Acadèmica, Secretaria, Atenció a l’estudiant, Biblioteca,..) destaquen entre d’altres:

Carnet Universitari

Com a estudiant de BAU disposaràs d’ un carnet universitari que té validesa fins el final dels estudis. Aquest carnet et permet accedir al servei de préstec de la Biblioteca de BAU, obtenir descomptes a museus, exposicions, etc.

El carnet s’expedeix en el moment de la matrícula i/o en un període extraordinari a l’inici del curs acadèmic, mitjançant el BBVA, i té també altres avantatges.

Aules de lliure accés

BAU està obert de 8.00 a 22.00 h de dilluns a divendres. Com a estudiant de BAU podràs fer ús de les aules, aules d’informàtica, tallers, platós, laboratoris, i totes les instal•lacions durant l’horari d’obertura del Centre, aprofitant i gaudint d’un lloc de treball i contacte amb els companys.

Tallers oberts tutoritzats

BAU posa a disposició de l’estudiant els següents Tallers Oberts Tutoritzats amb la finalitat de poder donar suport al desenvolupament dels treballs sota la supervisió de responsables especialitzats i becaris.

  • Taller de Maquetes
  • Taller de Plató
  • Taller de Confecció i Patronatge
  • Taller de Serigrafia
  • Taller de Punt Tricotosa
  • Taller de Tipografia
  • Taller de Fabricació Digital
  • Taller d’Arduino

Sales d’estudi i de treball

L’estudiant pot gaudir de sales d’estudi lliures de docència, equipades amb equips informàtics així com material de suport per a desenvolupar els seus projectes.

Servei de préstec de material audiovisual

BAU posa a disposició de l’estudiant un servei de préstec de material audiovisual gestionat per personal que podrà assessorar en tot moment del material adequat per l’elaboració dels teus projectes.

Dissabtes oberts

Un dissabte de cada mes i tots els dissabtes coincidint amb el període corresponent d’entregues finals de cada semestre, l’estudiant pot fer ús de totes les instal•lacions per acabar de desenvolupar els seus projectes.

Serveis comercials

El Cub

El Cub és un espai de venda de material de treball així com de reprografia en gran format.

El Bar de BAU

BAU disposa d’un Bar/Cafeteria en règim de concessió a una empresa privada que ofereix servei de restauració i cafeteria. A més, disposa de microones per a ús exclusiu dels estudiants, i membres del PDI (Personal Docent i Investigador) i PAS (Personal d’Administració i Serveis) de BAU.