Suport a l'estudiant

BAU, Centre Universitari d'Arts i Disseny posa a la disposició dels estudiants un ampli ventall de serveis per facilitar la seva vida acadèmica i universitària. A banda dels serveis propis com a Centre Universitari (Unitat de gestió Acadèmica, Secretaria, Atenció a l’estudiant, Biblioteca, etc.) destaquen, entre d’altres:

Carnet Universitari

Com a estudiant de BAU disposaràs d’un carnet universitari que té validesa fins a la fi dels estudis. Aquest carnet et permetrà accedir al servei de préstec de la Biblioteca de BAU, obtenir descomptes a museus i exposicions, etc.

Aules de lliure accés

BAU està obert de 8:00 a 21:00 de dilluns a divendres. Com a estudiant de BAU podràs fer ús de les aules, sales d’informàtica, tallers, platós, laboratoris, i totes les instal·lacions durant l’horari d’obertura del centre, aprofitant i gaudint d’un lloc de treball i contacte amb els companys.

Tallers oberts tutoritzats

BAU posa a la teva disposició els següents tallers tuto-ritzats per donar suport al desenvolupament dels teus treballs:

  • Taller de materials en transició
  • Taller de fotografia i àudio
  • Taller de moda
  • Taller de punt i tricotosa
  • Taller de serigrafia
  • Taller de tipografia
  • Taller maker
  • Taller d’edició i publicació

Els tallers oberts tutoritzats tenen les places limitades; per això, et demanem que reservis la teva plaça abans d’utilitzar-los.

Pots consultar tota la informació relacionada amb els tallers al teams BAU>Tallers

Cada taller disposa de la seva pròpia normativa d’ús i d’accés que hauràs de consultar quan hagis d’utilitzar-los.

Sales d’estudi i de treball

L’estudiant pot gaudir de sales d’estudi lliures de docència, equipades amb equips informàtics, i també de material de suport per desenvolupar els seus projectes.

Servei de préstec de material audiovisual

BAU posa a disposició dels estudiants un servei de préstec de material audiovisual gestionat per un equip que et podrà assessorar en tot moment sobre el material adequat per a l’elaboració dels teus projectes.

Dissabtes oberts

Un dissabte de cada mes, i tots els dissabtes coincidint amb el període corresponent d’entregues finals de cada semestre, l’estudiant podrà fer ús de totes les instal·lacions per acabar de desenvolupar els seus projectes.

El Cub

El Cub és un espai de venda de material de treball i de reprografia en gran format.

El Bar de BAU

BAU disposa d’un bar-cafeteria en règim de concessió a una empresa privada que ofereix servei de restauració i cafeteria. A més a més, disposa de microones per a ús exclusiu dels estudiants i membres del PDI (Personal Docent i Investigador) i PAS (Personal d’Administració i Serveis) de BAU.