Alumni

La plataforma BAU Alumni és el punt de trobada de la comunitat d'estudiants graduats a BAU, amb un gran objectiu: contribuir al seu creixement professional a través d’un ampli ventall de serveis.

Presentació

Les portes de BAU sempre estan obertes a tothom, especialment a les persones que han format part del centre com a estudiants i que desitgen mantenir-hi un vincle.

A BAU Alumni podràs conèixer i interactuar amb professionals i empreses del sector, companys i companyes de promoció i amb el conjunt de la comunitat BAU.

Si has acabat els teus estudis a BAU —Grau en Disseny, Graduat Superior en Disseny o Graduat en Disseny, un Màster o Postgrau o el Diploma en Disseny Gràfic (Nocturn)—, aleshores ja ets Alumni i, per tant, formes part d’una comunitat creativa i internacional de professionals del disseny de diferents especialitats. Ser Alumni té molts avantatges i et permet l’accés a serveis i oportunitats per al teu futur professional.

 

Plataformes de BAU

BAU t'ofereix els seus canals de comunicació (BAU News, xarxes socials i newsletter) com a plataforma de promoció i difusió dels teus projectes personals i professionals més rellevants. Ja hi ha diverses generacions d’alumni que han aprofitat aquestes plataformes per donar a conèixer la seva feina.

Escriu a alumni@bau.cat i explica’ns els teus projectes!

Inserció laboral

BAU compta amb un Servei d'Inserció Laboral on trobaràs ofertes de feina i pràctiques en una gran diversitat d'empreses i institucions vinculades al món del disseny. Si ets freelance o tens un estudi propi, també trobaràs contactes de professionals del disseny per poder enriquir els teus projectes.

Mitjançant el següent enllaç podràs accedir al Portal d’Inserció Laboral de BAU.

Hauràs de sol·licitar la clau d’accés al departament d'Inserció Laboral enviant un correu a: insercio.laboral@bau.cat.

 

Networking professional

BAU organitza i participa en esdeveniments i sessions d’orientació professional i de networking entre empreses i estudiants graduats a les quals assisteixen empreses del sector públic i privat, incubadores de desenvolupament de nous projectes i espais destinats al coworking.

A més a més, BAU organitza anualment el BAU Talent Networking, un esdeveniment enfocat a la captació de talent creatiu i a la recerca d’oportunitats professionals.

Biblioteca

Ser Alumni també et permet accedir a la Biblioteca de BAU, on podràs consultar els recursos bibliogràfics i electrònics i tot el fons documental disponible. Alhora, disposaràs d’un servei d'assessorament del fons documental i gràfic.

Hi trobaràs llibres, revistes, articles, tesis i molts altres documents, tant en format digital com en paper.

Un espai tranquil i acollidor, amb connexió wifi, ideal per treballar, llegir, escriure i investigar.

El Cub

El Cub és un espai on podràs comprar el material de treball que necessitis i utilitzar el servei d’impressions de petit i gran format a un preu econòmic, el mateix que té l'alumnat de BAU.

També disposes d’un servei de plòter de boli per patrons.

Pots consultar tot el material de què disposem al nostre catàleg.

Descomptes especials

Gaudeix, a més a més, d'un 10% de descompte per continuar formant-te amb nosaltres en els següents estudis:

Més avantatges

  • Optaràs a un 10% de descompte per matricular-te al Màster Universitario a qualsevol altre Master o Postgrau de BAU. 
  • Gaudiràs d'un 30% de descompte en el lloguer d'espais del campus BAU
  • Formaràs part d'una comunitat internacional de professionals del disseny
  • Trobades amb companys i companyes de la teva promoció
  • Invitacions i descomptes per a esdeveniments relacionats amb el disseny
  • Actualitat de la comunitat BAU
  • Cursos de reciclatge
  • BAU Talks Alumni i taules rodones

Altres serveis

A BAU estem en constant moviment, i formar part de la comunitat BAU Alumni et permetrà estar al dia de les novetats que desenvolupem i dels nous serveis que oferim, com ara descomptes especials de proveïdors, entrades per a esdeveniments, concursos i festivals, i una plataforma de comunicació per donar a conèixer els teus èxits professionals a una gran xarxa de contactes.

Si trobes a faltar algun servei o tens alguna idea, pots deixar-nos el teu comentari o la teva proposta a la següent bústia de suggeriments.

I si tens qualsevol dubte, escriu un mail a alumni@bau.cat i respondrem la teva consulta tan aviat com sigui possible.

Esperem retrobar-te ben aviat!