Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, personalitzar i analitzar la navegació i mostrar publicitat relacionada amb les teves preferències. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració i més informació a la política de cookies
Acceptar

Alumni

BAU, Centre Universitari de Disseny de Barcelona presenta ALUMNI BAU, la plataforma de la comunitat d'alumnes graduats a BAU creada per oferir serveis adreçats a fomentar i promoure el seu desenvolupament.

Presentació

Alumni és un espai per socialitzar i interactuar amb professionals i empreses del sector.

Si has acabat els teus estudis a BAU (Grau en Disseny, Graduat Superior en Disseny o Graduat en Disseny, algun Màster o Postgrau o el Diploma en Disseny BAU Nit), aleshores fas part d'ALUMNI BAU, una comunitat creativa i internacional de dissenyadors amb diferents especialitats. Aquí trobaràs molts serveis i oportunitats per al teu futur professional.

 

Plataformes de BAU

Forma part de la Comunitat BAU Alumni i aprofita les plataformes que BAU t'ofereix.

BAU t'ofereix els seus canals de comunicació (BAU NEWS, Xarxes Socials i Newsletter) com a plataforma de difusió dels teus projectes personals i professionals més rellevants. Ja són molts els alumni que han aprofitat les plataformes de BAU per a donar a conèixer la seva feina.

T’hi sumes? Escriu a comunicacio@bau.cat i explica’ns els teus projectes.

Borsa de treball

Tant si busques feina com si en proporciones, BAU t'ofereix formar part de Borsa de treball. Hi trobaràs ofertes de feina i pràctiques en empreses del sector, així com, en cas de ser empresari o autònom, contactes de col·laboradors i dissenyadors per poder completar els teus projectes. Recorda donar-te d'alta a la Borsa de treball de BAU.

Contacte:

Desi Martínez:
borsadetreball@bau.cat

Horari d'atenció a l'estudiant:
Dilluns a divendres de 8 a 16 h.

Donar d'alta empresa a la Borsa de Treball

Descomptes especials

Per ser BAU Alumni t'oferim descomptes i activitats gratuïtes per a la teva Formació Contínua en el nostre Centre:

 • Màsters i Postgraus
 • Universitat d'estiu
 • Esdeveniments i Conferències
 • Descomptes especials amb empreses col·laboradores
 • Lloguer d'espais (veure dossier)

Biblioteca

La biblioteca de BAU compta amb un fons de documentació especialitzat en temes de disseny que podràs aprofitar si formes part d'Alumni BAU. Per obtenir el teu nom d'usuari i clau, inscriu-te a Alumni i sol·licita les teves dades d'accés a la biblioteca.

 

Networking professional

BAU, Centre Universitari de Disseny de Barcelona organitza i intervé en esdeveniments professionals i de Networking entre empreses i estudiants graduats als quals podràs participar. Entre aquests, destaquem, institucions amb serveis públics i privats, incubadores de desenvolupament de nous projectes, entorns de coworking i un servei propi d'assessorament que et guiarà i t’oferirà moltes opcions.

 1. Trobades d’ALUMNI amb presentacions
 2. BAU Talent Networking per a la captació de talent creatiu.

 

Altres serveis

A BAU estem en constant moviment, i formar part d'Alumni et permetrà estar al dia de les novetats que desenvolupem i dels nous serveis com ara descomptes especials de proveïdors, invitacions per a esdeveniments, serveis de consultoria, promocions especials, concursos i una plataforma de comunicació per donar a conèixer els teus èxits professionals a una gran xarxa de contactes.

Raons per ser ALUMNI BAU

 • Formar part d'una comunitat internacional de dissenyadors
 • Descomptes en Formació Contínua
 • Conèixer les últimes novetats sobre el disseny i sobre BAU
 • Reunions amb els teus excompanys de promoció
 • Networking amb professionals i estudis de disseny
 • Rebre invitacions i descomptes per a esdeveniments relacionats amb el disseny
 • Promoció dels teus projectes a través dels canals de BAU

I molt més...

A BAU seguim treballant i, per això, s'accepten propostes i suggeriments!