Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, personalitzar i analitzar la navegació i mostrar publicitat relacionada amb les teves preferències. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració i més informació a la política de cookies
Acceptar

Infraestructures

BAU, Centre Universitari de Disseny està situat en 2 naus industrials completament rehabilitades al 22@ del Poblenou, el districte tecnològic i del disseny de Barcelona: un entorn envoltat d'empreses de la indústria creativa, a 10 minuts del centre i a quatre carrers del mar.

Actualment, BAU disposa de més de 8.000 m2 amb tot tipus d'equipaments específics per a la formació i la recerca en disseny. Un espai en constant evolució i creixement que, a partir del proper mes d'octubre, estrenarà ampliació de 600 m2 per seguir oferint una formació universitària de màxima qualitat.

Platós de fotografia i vídeo

Laboratori audiovisual

Taller de Fabricació Digital

Aules informàtiques amb entorns Mac

Espais polivalents

Espai d’exposicions

Cafeteria

Biblioteca

Aules teòriques

Aules específiques de projectes

Taller d’expressió artística

Taller de maquetes

Taller de serigrafia

Taller de patronatge

Taller de confecció

Taller de tricotosa

Taller de tipografia

Espais exteriors

Pàrking de bicicletes

Annex-edifici-AAnnex de l'edifici A (Nou espai)

Annex-edifici-A-2Annex de l'edifici A (Nou espai)

El compromís de BAU amb el medi ambient i la sostenibilitat es reforça amb la instal·lació d'un sistema de calefacció connectat a la xarxa urbana de fred i calor de Barcelona, que utilitza fonts d'energia residual per reduir l'emissió de gasos amb efecte hivernacle.

Així mateix, com a Centre fermament compromès amb l'accessibilitat, els espais de BAU estan adaptats per a aquelles persones amb mobilitat reduïda.