Grau en Disseny

Marina Salazar

Graduada en Disseny Gràfic. Recerca. Artista

Titulacions i formació acadèmica

  • Màster universitari en Recerca en Art i Experimentació en Disseny.
  • Màster en Motion Graphics Design
  • Graduada en Disseny Gràfic per BAU el 2013

 Activitat i/o trajectòria professional

Treballa com freelance des del seu estudi i col·labora amb altres equips creatius com Plat, Maravillas, Nu4Mat, 10ymedia, iSocialWeb i The Others, entre d'altres, en projectes de packaging, volumetria, màrqueting, branding, il·lustració, etc. Dona molta importància a la feina personal, els autoprojectes i als encàrrecs que se surtin dels límits de la disciplina, en els quals pot fer recerca i assajar amb noves tècniques, llenguatges gràfics i diferents experiments. Actualment, ha obert vies de col·laboració amb institucions i organitzacions com l’ASAFAF (Associació de Famílies Afectades per la Síndrome Alcohòlica Fetal), Encants Barcelona, Poblenou Urban Distric (WAC) i Granini per al desenvolupament d'exercicis de creativitat en l'àmbit de les arts i el disseny. És docent a BAU des del 2015.

Obra

Ha impartit xerrades i tallers en conferències, festivals i escoles com Blanc 2018, Blanc Madrid 2019, Vlanc València 2019, Jornades EASDA Alacant, Museu del Disseny, La Virreina, BCN Design Week, Escola Muuu, imaginCafé, Girls Power, Foodture i Mutantes (abril del 2020).

Reconeixements

  • Premi Granini per un projecte de desenvolupament de paper fet a partir d'ossos de préssec triturats i barrejats amb aglutinats naturals (2019).
  • Laus, atorgats per l'ADG FAD, "Alicia en el País de las Fantasías" i "Variétés Show: El efecto Burlesque en el archivo de Miralda, FoodCultura”.
  • Premi Crema 2018 en el Blanc Festival

 

www.noquedatinte.com/