Tornar a Postgrau en Il·lustració Digital i Nous Mitjans

Projectes de Postgrau en Il·lustració Digital i Nous Mitjans

Entreplantas

per Andrea Torres

Entreplantas Entreplantas Entreplantas Entreplantas Entreplantas Entreplantas

El proyecto se trata de un fanzine donde se explora el formato, mientras narra la historia de una rata que baja por los diferentes pisos de un edificio, mostrando diferentes decoraciones que dan pistas de quien habita en ellos. Además, también se incluyen otros elementos promocionales relacionados con la historia.

Cartas de amor

per Gabriela Jácome

Cartas de amor Cartas de amor Cartas de amor Cartas de amor Cartas de amor Cartas de amor

Cartas de amor es un paquete de postales ilustradas inspiradas en momentos cotidianos donde compartimos con nuestros seres queridos: la comida. El proyecto tiene el objetivo de ser una herramienta para que nuestras emociones se conviertan en una acción, para sanar, para hacernos más conscientes de esto que sentimos en el pecho por otros, y también para que entiendan el espacio que ellos tienen en nuestras vidas. No dejemos de decir me gusta tenerte en mi vida, te quiero, te extraño, te amo, o ¿quieres ir a tomar un helado conmigo?

Durigutti Family Winemakers

per Rocío Elbaum

Durigutti Family Winemakers Durigutti Family Winemakers Durigutti Family Winemakers Durigutti Family Winemakers

Packaging para una edición limitada de 3 vinos de la bodega Durigutti Family Winemakers (Mendoza, Argentina). El rediseño se caracteriza por tener una buena combinación entre impacto visual, aprendizaje y una completa experiencia para los consumidores y amantes del vino.

Florea. 20 consejos que necesitas saber a tus 20

per Kari Hasel

Florea. 20 consejos que necesitas saber a tus 20 Florea. 20 consejos que necesitas saber a tus 20 Florea. 20 consejos que necesitas saber a tus 20 Florea. 20 consejos que necesitas saber a tus 20 Florea. 20 consejos que necesitas saber a tus 20 Florea. 20 consejos que necesitas saber a tus 20

Set de cartas con 20 ilustraciones acompañadas de un consejo que necesitas saber en tus 20’s. Dentro de una perspectiva de apoyo y dinamismo hacía un crecimiento personal y espiritual.

Spiritual Warriors

per Laia Bladé

Spiritual Warriors Spiritual Warriors Spiritual Warriors Spiritual Warriors Spiritual Warriors Spiritual Warriors

Si el yoga es la búsqueda de la paz y la libertad ¿Por qué hay asanas que se hacen llamar guerreros? Este fanzine cuenta la historia mitológica hindú que te acercará a la verdad compasiva.

Repliegue

per Camila Isabel

Repliegue Repliegue Repliegue Repliegue

Este trabajo surge a partir del interés de mejorar en la experimentación de la técnica de ilustración de dioramas en papel y ampliarlo hacía el desarrollo de una técnica mixta, incorporando la animación cuadro a cuadro mediante el uso de una aplicación de realidad aumentada. El concepto de repliegue proviene de esos espacios introspectivos en los cuales uno puede retirarse un poco del mundo en un lugar que se sienta seguro. 

 

Lotería Mexicana

per Barbara Baqueiro

Lotería Mexicana Lotería Mexicana Lotería Mexicana Lotería Mexicana Lotería Mexicana Lotería Mexicana

Versión moderna del juego tradicional de lotería mexicana, desde una perspectiva de diseño e ilustración contemporánea.

The Confession

per Annelisa Hermosilla

The Confession The Confession The Confession The Confession The Confession

Un cómic de terror y misterio que trata sobre un vampiro disfrazado de padre que se aprovecha de un hombre que va a confesarse. Impreso en tamaño A4 a color. La campaña de publicidad incluye difusión en redes con gifs, videos de proceso, bocetos, y “sneak peeks”, para generar anticipación. Adicionalmente, las ilustraciones también serán producidad en elementos promocionales o merch, como camisetas, tote bags, pegatinas y prints.

Conversaciones entre amigas

per Ana García, Natalia Guerra y Macarena Valdés

Conversaciones entre amigas Conversaciones entre amigas Conversaciones entre amigas Conversaciones entre amigas Conversaciones entre amigas Conversaciones entre amigas Conversaciones entre amigas Conversaciones entre amigas

Plataforma col·laborativa que serveix d’espai perquè dones d’arreu del món comparteixin les seves històries. És un espai per recordar i riure’s de totes aquestes anècdotes que ens han passat, de totes les coses que a les dones ningú no ens va dir que ens passarien.

Les històries són seleccionades i il·lustrades per tres il·lustradores de països diferents, i compartides al compte d’Instagram @conversacionesentreamigas.

PingPong - App mobile

per Joana Dziezaski

PingPong - App mobile PingPong - App mobile PingPong - App mobile PingPong - App mobile

Plataforma web gratuïta per a intercanvi de coses en segona mà. Aquesta app funciona a través de l'acumulació de punts, que són rebuts a canvi dels productes per a intercanvi.
Amb això pretenc combatre el consumisme mundial i facilitar aquesta necessitat de desfer-nos de les nostres coses de manera sostenible i econòmica, i així introduir a més persones a aquest concepte!

From the inside

per Ana Rocha

From the inside From the inside From the inside From the inside From the inside From the inside From the inside From the inside

Aprofitant el context pandèmic, en el qual passem molt més temps amb nosaltres mateixos, ens veiem obligats a reflexionar sobre qui som realment quan estem solos. Vaig proporcionar les mateixes 8 preguntes a 10 persones diferents i amb les seves respostes, vaig il·lustrar les seves personalitats.

Vida en Saturno

per Lucia Paul

Vida en Saturno Vida en Saturno Vida en Saturno Vida en Saturno

Conversa de cor obert entre dues amigues tractant temes de vulnerabilitat, valentia, amor, pors i inseguretats.

All Shapes and Colours

per Marco LaMendola

All Shapes and Colours All Shapes and Colours All Shapes and Colours All Shapes and Colours All Shapes and Colours All Shapes and Colours

"All Shapes and Colours" és una campanya auto-promocional d'Il·lustracions aplicades a producte. Seguint un tema coherent, utilitzant l'estil propi i el gust creatiu de l'autor, va sorgir la idea de crear alguna cosa única i divertida. El tema a il·lustrar és l'acceptació i inclusió en l'àmbit sexual i d'estàndard de bellesa.

Estamos Lejos

per Natalia Balza

Estamos Lejos Estamos Lejos Estamos Lejos Estamos Lejos Estamos Lejos Estamos Lejos

"Estamos Lejos" és un projecte col·laboratiu que es qüestiona la definició de família. A partir d'una convocatòria via Instagram, es recopilen sentiments i definicions del que és família per a múltiples persones. Aquests pensaments s'aboquen en un fanzine il·lustrat que explora les famílies no convencionals.

Glosario de ralladas mentales

per Miren Biotz

Glosario de ralladas mentales Glosario de ralladas mentales Glosario de ralladas mentales Glosario de ralladas mentales Glosario de ralladas mentales Glosario de ralladas mentales Glosario de ralladas mentales Glosario de ralladas mentales

Es tracta d'un llibre il·lustrat que recopila 23 reflexions a les quals he arribat arran de les meves experiències, relacions, artistes i altres, amb l'objectiu de voler transmetre i arribar al públic de manera que es creiem una conversa. Tot això, comptat per Jess i el seu grup d'amics que ajuden a comprendre el procés d'aquests pensaments amb exemples i així veure'ns reflectits.

Amor Propio

per Edurne Kortabarria

Amor Propio Amor Propio Amor Propio Amor Propio Amor Propio Amor Propio Amor Propio Amor Propio

“Amor Propio” es un proyecto de ilustración y fotografía aplicada a edición editorial y complementos textiles por la diseñadora Edurne Kortabarria. Con el objetivo de aprender a conocerse y quererse mejor, la autora recoge sus autorretratos de desnudo y las ilustraciones de estas mismas fotografías en un libro editado por ella misma.

Todo es amor

per Carlos Muñoz

Todo es amor Todo es amor Todo es amor Todo es amor Todo es amor Todo es amor

El projecte neix d'un context social en el qual la generació actual està en una posició molt complicada com a resultat de la segregació que s'ha estat gestant amb generacions predecessores. La idea bàsicament és generar propaganda que defensi els valors del respecte, la tolerància i l'acceptació incondicional cap a les persones, sentir empatia és fonamental si volem fer d'aquest un món millor.

Fabra i Coats

per Mireia Serra

Fabra i Coats Fabra i Coats Fabra i Coats Fabra i Coats Fabra i Coats

Interpretació de la gràfica de celebració del 15è aniversari de Fabra i Coats, un centre experimental i transdisciplinar.

Malafama

per Maite García, Manuel Puig

Malafama Malafama Malafama Malafama Malafama Malafama

Malafama és una cerveseria artesanal a Montevideo, Uruguai. Els van contactar amb l'excusa de dissenyar dues etiquetes de cervesa per al seu primer aniversari.

Bubbo

per Elena Livieri

Bubbo Bubbo Bubbo Bubbo Bubbo Bubbo

Campanya comercial d'una marca fictícia de bubble tea centrant-se en personatges divertits i juvenils, colors vius i atmosfera d'estiu.

Grumpy graphics

per Elia Tawil

Grumpy graphics Grumpy graphics Grumpy graphics Grumpy graphics

Contingut gràfic de suport a l'estudi de còmics Tireddayscomics.