Tornar a Postgrau en Il·lustració Digital i Nous Mitjans

Projectes de Postgrau en Il·lustració Digital i Nous Mitjans

Conversaciones entre amigas

per Ana García, Natalia Guerra y Macarena Valdés

Conversaciones entre amigas Conversaciones entre amigas Conversaciones entre amigas Conversaciones entre amigas Conversaciones entre amigas Conversaciones entre amigas Conversaciones entre amigas Conversaciones entre amigas

Plataforma col·laborativa que serveix d’espai perquè dones d’arreu del món comparteixin les seves històries. És un espai per recordar i riure’s de totes aquestes anècdotes que ens han passat, de totes les coses que a les dones ningú no ens va dir que ens passarien.

Les històries són seleccionades i il·lustrades per tres il·lustradores de països diferents, i compartides al compte d’Instagram @conversacionesentreamigas.

PingPong - App mobile

per Joana Dziezaski

PingPong - App mobile PingPong - App mobile PingPong - App mobile PingPong - App mobile

Plataforma web gratuïta per a intercanvi de coses en segona mà. Aquesta app funciona a través de l'acumulació de punts, que són rebuts a canvi dels productes per a intercanvi.
Amb això pretenc combatre el consumisme mundial i facilitar aquesta necessitat de desfer-nos de les nostres coses de manera sostenible i econòmica, i així introduir a més persones a aquest concepte!

From the inside

per Ana Rocha

From the inside From the inside From the inside From the inside From the inside From the inside From the inside From the inside

Aprofitant el context pandèmic, en el qual passem molt més temps amb nosaltres mateixos, ens veiem obligats a reflexionar sobre qui som realment quan estem solos. Vaig proporcionar les mateixes 8 preguntes a 10 persones diferents i amb les seves respostes, vaig il·lustrar les seves personalitats.

Vida en Saturno

per Lucia Paul

Vida en Saturno Vida en Saturno Vida en Saturno Vida en Saturno

Conversa de cor obert entre dues amigues tractant temes de vulnerabilitat, valentia, amor, pors i inseguretats.

All Shapes and Colours

per Marco LaMendola

All Shapes and Colours All Shapes and Colours All Shapes and Colours All Shapes and Colours All Shapes and Colours All Shapes and Colours

"All Shapes and Colours" és una campanya auto-promocional d'Il·lustracions aplicades a producte. Seguint un tema coherent, utilitzant l'estil propi i el gust creatiu de l'autor, va sorgir la idea de crear alguna cosa única i divertida. El tema a il·lustrar és l'acceptació i inclusió en l'àmbit sexual i d'estàndard de bellesa.

Estamos Lejos

per Natalia Balza

Estamos Lejos Estamos Lejos Estamos Lejos Estamos Lejos Estamos Lejos Estamos Lejos

"Estamos Lejos" és un projecte col·laboratiu que es qüestiona la definició de família. A partir d'una convocatòria via Instagram, es recopilen sentiments i definicions del que és família per a múltiples persones. Aquests pensaments s'aboquen en un fanzine il·lustrat que explora les famílies no convencionals.

Glosario de ralladas mentales

per Miren Biotz

Glosario de ralladas mentales Glosario de ralladas mentales Glosario de ralladas mentales Glosario de ralladas mentales Glosario de ralladas mentales Glosario de ralladas mentales Glosario de ralladas mentales Glosario de ralladas mentales

Es tracta d'un llibre il·lustrat que recopila 23 reflexions a les quals he arribat arran de les meves experiències, relacions, artistes i altres, amb l'objectiu de voler transmetre i arribar al públic de manera que es creiem una conversa. Tot això, comptat per Jess i el seu grup d'amics que ajuden a comprendre el procés d'aquests pensaments amb exemples i així veure'ns reflectits.

Amor Propio

per Edurne Kortabarria

Amor Propio Amor Propio Amor Propio Amor Propio Amor Propio Amor Propio Amor Propio Amor Propio

“Amor Propio” es un proyecto de ilustración y fotografía aplicada a edición editorial y complementos textiles por la diseñadora Edurne Kortabarria. Con el objetivo de aprender a conocerse y quererse mejor, la autora recoge sus autorretratos de desnudo y las ilustraciones de estas mismas fotografías en un libro editado por ella misma.

Todo es amor

per Carlos Muñoz

Todo es amor Todo es amor Todo es amor Todo es amor Todo es amor Todo es amor

El projecte neix d'un context social en el qual la generació actual està en una posició molt complicada com a resultat de la segregació que s'ha estat gestant amb generacions predecessores. La idea bàsicament és generar propaganda que defensi els valors del respecte, la tolerància i l'acceptació incondicional cap a les persones, sentir empatia és fonamental si volem fer d'aquest un món millor.

Fabra i Coats

per Mireia Serra

Fabra i Coats Fabra i Coats Fabra i Coats Fabra i Coats Fabra i Coats

Interpretació de la gràfica de celebració del 15è aniversari de Fabra i Coats, un centre experimental i transdisciplinar.

Malafama

per Maite García, Manuel Puig

Malafama Malafama Malafama Malafama Malafama Malafama

Malafama és una cerveseria artesanal a Montevideo, Uruguai. Els van contactar amb l'excusa de dissenyar dues etiquetes de cervesa per al seu primer aniversari.

Bubbo

per Elena Livieri

Bubbo Bubbo Bubbo Bubbo Bubbo Bubbo

Campanya comercial d'una marca fictícia de bubble tea centrant-se en personatges divertits i juvenils, colors vius i atmosfera d'estiu.

Grumpy graphics

per Elia Tawil

Grumpy graphics Grumpy graphics Grumpy graphics Grumpy graphics

Contingut gràfic de suport a l'estudi de còmics Tireddayscomics.