Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, personalitzar i analitzar la navegació i mostrar publicitat relacionada amb les teves preferències. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració i més informació a la política de cookies
Acceptar
Disseny de Sistemes Visuals

Ekhiñe Domínguez

Dissenyadora multidisciplinar a What The studio

Després de començar la seva trajectòria professional com a directora d'art en diversos projectes audiovisuals, l’Elkhiñe es va posar a treballar com a dissenyadora gràfica als estudis Twopoints.net, De Designpolitie, What Design Can Do i Thonik, i ha col·laborat amb agències com Vruchtvlees, abans de cofundar What The studio. Ekhiñe és una dissenyadora multidisciplinària amb un enfocament conceptual, el treball de la qual se centra en el disseny de la comunicació. A través d'un procés en el qual la recerca és de gran importància, el treball d’Ekhiñe se centra en el desenvolupament de sistemes visuals sòlids, l'experimentació amb tipografia i la creació de llenguatges visuals de gran poder comunicatiu.

What The és un estudi de disseny fundat per Sara Landeira i Ekhiñe Domínguez, establert a Amsterdam que desenvolupa projectes de comunicació, siguin identitats visuals, campanyes, disseny d'esdeveniments, publicacions impreses, disseny web o direcció d'art per photoshoots.

What The studio treballa per a clients tan diversos com l’Amsterdam University of the Arts (AHK), el festival nacional de teatre Nederlands Theater Festival, el col·lectiu de refugiats creatius Makers Unite, la coneguda marca de gelats Be&Jerry's, o el Ministeri holandès de Justícia i Seguretat (Ministerie van Justitie en Veiligheid).

Durant l'últim any, el treball de What The studio ha estat reconegut amb un Dutch Creativity Award (atorgat per l’ADCN), un Innovation Award (atorgat pel Ministeri holandès de Justícia i Seguretat), i dues nominacions als European Design Awards.

www.what-the.studio

    Professor associat / professora associada a: