Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerle nuestros servicios, personalizar y analizar su navegación y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias. Al seguir navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración y obtener más información en la política de cookies
Aceptar
Etalonaje digital con DaVinci Resolve

Gerard Lemens Lombardo

Advanced Trainer oficial de Davinci Resolve 15 per Blackmagic

 Gerard Lemes compagina la seva activitat professional com a colorista, cámara y realitzador per a diferents productores amb la de docent a centres de formació i universitats (ESCAC, ECIB, CIFO i SAE). Ha realitzat i post produït (VFX i Color Grading) spots de publicitat , videoclips i documentals. Professor de Direcció de fotografia , correcció de color i Cinema Digital. Imparteix des del 2008 seminaris de càmeres i Fluxes de treball amb Red i Arri. Els seus últims treballs entre d’altres han estat el video “25 anys Associació de Becaris de la Caixa”, les càpsules de benvinguda per les pantalles d’entrada del museu de la ciència del Cosmocaixa per a l’agència de comunicació Muntanyola, el video prmocional “Canòdrom. Parc de Recerca Creativa” per a l’ajuntament de Barcelona i l’Institut de cultura de Barcelona (ICUB) i l’espot “Circulo Biuting” per a Planeta i Circulo de Lectores.

Grau en Cinema i Mitjans Audiovisuals (Títol oficial/Retitulació). E.S.C.A.C i Graduat Superior en Cinema i Audiovisuals a l’especialitat de Direcció i Realització (1999). Ttítol propi de la Universitat de Barcelona (U.B). Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (E.S.C.A.C).

    Profesor/a asociado a: