Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, personalitzar i analitzar la navegació i mostrar publicitat relacionada amb les teves preferències. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració i més informació a la política de cookies
Acceptar

Secretaria acadèmica

La Secretaria Acadèmica és l’àrea encarregada de la gestió i el suport administratiu a l’alumnat i professorat del Centre. Gestiona i custodia els expedients acadèmics, atén les sol·licituds formulades pels estudiants, tramita sol·licituds de reconeixements acadèmics, beques i tramitació de títols. Gestiona el procés de matriculació, accés i admissions entre d’altres funcions.

Normativa

En aquest apartat pots trobar les normatives acadèmiques del curs actual que regulen el funcionament dels diferents estudis que imparteix BAU.

Grau en Disseny
Diploma en Disseny BAU Nit
Màsters i Postgraus

Documentació Administrativa

En aquest apartat pots trobar la documentació administrativa necessària per poder realitzar els tràmits habituals a la Secretaria del Centre.

General
Grau en Disseny
Diploma en Disseny BAU Nit

Tràmits de matriculació

En aquest apartat pots trobar la normativa d'accés i matriculació dels diferents estudis que imparteix BAU, amb informació ampliada del calendari, requisits, horaris i documentació necessària.

Grau en Disseny