Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, personalitzar i analitzar la navegació i mostrar publicitat relacionada amb les teves preferències. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració i més informació a la política de cookies
Acceptar
Disseny de Sistemes Visuals

Sara Landeira

Dissenyadora gràfica a What The studio

Amb un background en il·lustració i després d'haver començat la seva trajectòria professional en estudis de packaging i disseny editorial a Barcelona, Sara Landeira es va traslladar a Amsterdam per desenvolupar el seu perfil creatiu d’acord amb la funcionalitat, la simplicitat i la qualitat conceptual, els valors del disseny holandès. Va treballar set anys a De Designpolitie i a What Design Can Do, abans de cofundar What The studio. Com a dissenyadora, la Sara se centra sobretot en el desenvolupament de sistemes visuals per identitats i la creació d'imatges amb un fort poder comunicatiu.

What The és un estudi de disseny fundat per Sara Landeira i Ekhiñe Domínguez, establert a Amsterdam que desenvolupa projectes de comunicació, siguin identitats visuals, campanyes, disseny d'esdeveniments, publicacions impreses, disseny web o direcció d'art per photoshoots.

What The studio treballa per a clients tan diversos com l’Amsterdam University of the Arts (AHK), el festival nacional de teatre Nederlands Theater Festival, el col·lectiu de refugiats creatius Makers Unite, la coneguda marca de gelats Be&Jerry's, o el Ministeri holandès de Justícia i Seguretat (Ministerie van Justitie en Veiligheid).

Durant l'últim any, el treball de What The studio ha estat reconegut amb un Dutch Creativity Award (atorgat per l’ADCN), un Innovation Award (atorgat pel Ministeri holandès de Justícia i Seguretat), i dues nominacions als European Design Awards.

www.what-the.studio

    Professor associat / professora associada a: