Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, personalitzar i analitzar la navegació i mostrar publicitat relacionada amb les teves preferències. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració i més informació a la política de cookies
Acceptar
Grau en Disseny

Rebecca Mutell

Doctora en Belles Arts

Aranda de Duero, Burgos 1980.

Doctora en Belles arts per la Universitat de Barcelona en 2016 i Llicenciada en Belles arts, especialitat Imatge per la Universitat de Barcelona, 2007 (Premi extraordinari de Doctorat).

Membre de GREDITS, Grup de Recerca en Disseny i Transformació Social de BAU, Centre Universitari de Disseny, adscrit a la Universitat de Vic, Universitat Central de Catalunya, on treballa com a professora en l’Àrea d’Art i Coordinadora del Área de Cultura.

Membre fundadora de l’Associació Cultural AtelieRetaguardia. Heliografía Contemporánea en Barcelona (2007-2012), grup de treball dedicat a la investigació i la pràctica artística de la fotografia. Des del 2014, coordina Factoría Heliográfica, un centre de producció i investigació, que ofereix la planificació de diferents serveis relacionats amb el mitjà audiovisual en Barcelona.

Els seus treballs personals s’han exhibit i publicat en diverses institucions i galeries, com: la Galeria Tagomago de Barcelona, 2010; Éclats de la photographie, Musée Adrien Mentienne, Bry-sur-Marne (França), 2011; a La Virreina. Centre de la Imatge, Barcelona 2013-14, entre altres. El 2001 va guanyar la Beca Antonio Saura de la Diputació General d’Osca per a la realització del projecte ArquitecturArchitekturArchitecture.

Link de obras:  www.factoriaheliografica.com