Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, personalitzar i analitzar la navegació i mostrar publicitat relacionada amb les teves preferències. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració i més informació a la política de cookies
Acceptar
Màster universitari en investigació i experimentació en disseny

Ramon Ríspoli

Doctor acreditat en Història de l'Arquitectura

Llicenciat en Arquitectura per la Università degli Studi di Napoli Federico II (2005) i doctor acreditat en Història de l’Arquitectura i de l’Urbanisme pel Politecnico di Torino (2010). Actualment, és docent investigador a Bau, Centre Universitari de Disseny, on imparteix l’assignatura d’Estètica i Teoria de les Arts al Grau en Disseny.

En les seves recerques s’ocupa principalment de qüestions de teoria i història de l’arquitectura i del disseny, i de les implicacions socioculturals d’aquests discursos, com també de les seves interaccions amb la teoria de l’art. És autor de les monografies Ponti sull’Atlantico. L’Institute for Architecture and Urban Studies e le relazioni Italia-America (Macerata: Quodlibet, 2012) i La Nuova Biblioteca di Alessandria: Snøhetta dalla Norvegia all’Egitto (Nàpols: Clean 2008), a més d’assajos i articles publicats en revistes disciplinàries. Ha assistit a seminaris i conferències internacionals, i ha fet estades de recerca pre i postdoctoral en diferents universitats i centres, com el Centre Canadien d’Architecture (Montréal, Canadà) i el Getty Research Institute (Los Angeles, Estats Units).