Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, personalitzar i analitzar la navegació i mostrar publicitat relacionada amb les teves preferències. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració i més informació a la política de cookies
Acceptar
Màster en innovació audiovisual i entorns interactius

Quelic Berga Carreras

Doctorant en el Network and Information Techonologies

Llicenciat en Audiovisuals i Multimèdia a l'ERAM (Universitat de Girona), Màster en Disseny d'Interfícies Gràfiques per la University of Lincoln (UK) i Doctorant en el Network and Information Techonologies de la UOC.
Té experiència en docència des de 2002, sempre a la cruïlla entre art, tecnologia i creativitat. Especialitzat en multimèdia i Nous Mitjans i preocupació per transferir Coneixements i Actituds crítiques entorn a l'equilibri entre la creació tecnològica i les humanitats. Actualment imparteix classes en els Graus de Disseny i creació digital (UOC), grau en Arts (UOC), grau en Multimèdia (UOC), Grau de Disseny (Elisava), Màster d'Innovació Audiovisual (BAU).
Dissenyador web, desenvolupador i artista, compagina sumi activitat docent i de recerca amb la creació artística. Ha Donat tallers i xerrades en diverses institucions nacionals i internacionals sobre art i tecnologia.
Ha rebut premis d'art digital i Alguns sobre Treballs han Estat exhibits en Centres d'art i festivals a Espanya, França, Sèrbia, Finlàndia Singapur i Canadà. Entre altres, Arts Santa Mònica (Barcelona), Sala d'Art Jove (Madrid), KC Grad (Belgrad, Sèrbia), Kuva Art University (Hèlsinki, Finlàndia), La Chambre Blanche (Quebec, Canadà), Festival VAD (Girona), Festival Ingràvid (Figueres) i la National Academy of Fine Arts NAFA (Singapur).
Utilitza des Codi escultura passant per la performance o la instal·lació interactiva per generar sobre obres. El seu treball, tot i super estètica, busca a Quin desafiar les preconcepcions que tenim de la tecnologia i la natura, per tal de recordar la importància de mantenir un equilibri entre l'humà i el tecnològic.

http://quelic.net