Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, personalitzar i analitzar la navegació i mostrar publicitat relacionada amb les teves preferències. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració i més informació a la política de cookies
Acceptar
Postgrau en packaging design

Philip Stanton

Llicenciat en Bellas Artes

Llicenciat en Bellas Artes per la Rollins College de Florida, i màster en Il·lustració per la School of Visual Arts en New York.

Director de disseny, autor i il·lustrador. És el director d'un estudi de disseny  on es realitzen tot tipus de projectes relacionats amb la comunicació visual, des de instal·lacions urbanes de gran format, identitat corporativa, imatge per a esdeveniments efímers, fins a projectes multimèdia per pel·lícules, televisió i internet. Com il·lustrador de llibres infantils i adults, ha publicat més de 40 títols. És docent i autor il·lustrador (Misha, la gata violeta). El seu treball ha estat publicat i/o traduït a l'anglès, espanyol, francès, holandès, català i italià. Ha guanyat diversos premis en il · lustració i disseny, entre ells el Premi Apel·les Mestres per Àlbum Il·lustrat.

Stanton Studio

Autor/Il.lustrador

    Professor associat / professora associada a: