Introducció Univers Moda i Disseny de Col·leccions

Nuria Mora

Dissenyadora de Moda

Presidenta de ModaFad. La seva tasca a ModaFad està relacionada amb la creació de projectes de promoció i suport a la moda emergent i de consum responsable, així com esdeveniments que fomentin les agendes de la sostenibilitat: la circularitat en moda, l'upcycling, la inclusió social, la inclusió física o la perspectiva de gènere, entre d'altres.

Com a directora creativa de continguts de la passarel·la catalana 080 Barcelona Fashion, ha desenvolupat tasques de recerca i seguiment de nous talents emergents i dissenyadors compromesos amb la moda sostenible i consum responsable, així com la promoció de col·laboracions amb diferents entitats i agrupacions, aportació d'idees per a activitats paral·leles segons les darreres tendències, entre d'altres.

És consultora en disseny de moda i en l'organització de departament de disseny per a empreses i en la coordinació de presentacions i desfilades de marques. Va crear la seva pròpia empresa de moda el 1987, desfilant en més de 15 edicions a la Passarel·la Gaudi de Barcelona i Cibeles de Madrid.

En l'àmbit de la docència, ha estat directora de Postgrau de disseny de Moda i imparteix classes, crea càpsules/cursos i realitza conferències de disseny i comunicació, així com de les noves tendències en el consum i sostenibilitat a diverses universitats (Blanquerna, IED , BAU, etc…).