Màster en Disseny i Innovació en E-learning

Nico Juárez

Doctorand. Llicenciat en Arquitectura. Dissenyador transdisciplinar

Titulacions i formació acadèmica

  • Arquitecte Superior per l'ETSAB (Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona / UPC)
  • Estada d'un any a l’Escola d'Arquitectura i Disseny d’Oslo (AHO)

Activitat i/o trajectòria professional

Ha desenvolupat projectes per a clients del sector públic i privat, plantejant estratègies, dissenyant i creant continguts per a les noves formes i suports de comunicació; des d’entorns experiencials com museus, exposicions i showrooms, fins a tota mena de pantalles i dispositius audiovisuals interactius, així com espais, accions i campanyes a internet. Ha estat director creatiu i soci de Futura TC de 1997 al 2019. Va dirigir simultàniament de 2011 a 2016 el departament digital d'Optimus Medina Riley. De 2017-2018 va col·laborar amb el FC Barcelona, juntament amb Pulse Live i Rakuten, gestionant un projecte complex i ambiciós, la nova estratègia del club centrada en els fans per oferir una experiència digital consistent i atractiva. En l'àmbit acadèmic, col·labora des del 2003 amb centres de formació, institucions, festivals i congressos.

Recerca

Profundament interessat en el lloc de trobada entre les Metodologies Agile, el Design Thinking i les iteracions amb usuaris per potenciar solucions en què la tecnologia, la informació i l’entreteniment caminin de la mà.

Publicacions

Una historia de equilibrios. El espacio como interfaz. Interface Politics 1st International Conference, Publicacions GREDITS, BAU, Centre Universitari de Disseny de Barcelona (2016).

Obra

El seu treball s'ha mostrat en el Visual Music Marathon de Nova York, a l’iotaCenter de Los Angeles i ha estat guardonat pel Festival Internacional Punt i Ratlla.

Reconeixements

  • Jurat dels Premis Laus (ADG-FAD) i de l'Arts Director Club (ADC*E)
  • Editor convidat de la plataforma audiovisual Broad.cat (ADG-FAD)