Narcís Parés

Doctor en Comunicació Audiovisual. Especialista en realitat virtual.

Titulacions i formació acadèmica

  • Doctor en Comunicació Audiovisual especialitzat en Realitat Virtual per la UPF
  • Màster en Processament d'Imatge i Intel·ligència Artificial
  • Grau en Enginyeria Computacional per la UPC

Activitat i / o trajectòria profesional

Dirigeix el Full-Bodi Interaction Lab (FuBIntLab) dins del grup de Cognitive Mitjana Technologies (CMTech) en la Universitat Pompeu Fabra. És membre del Comitè Directiu de la “ACM SIGCHI Interaction Design and Children” i membre del Consell Editorial del “International Journal of Child Computer Interaction” editat per Elsevier.

Recerca

La seva recerca se centra en la interacció de cos sencer basada en les teories de la Embodied Cognition, la interacció persona ordenador, la psicologia del desenvolupament, etc. El seu enfocament parteix del disseny d'interacció, la comunicació interactiva i els models d'interacció.

Publicacions

Llista de publicacions actualitzada  www.upf.edu/web/narcis-pares/publications

Reconeixements

  • Premi del Consell Social de la UPF en la Transferència de Coneixement en Comunicació i Tecnologies de la Informació (2009)
  • Biodex Best Paper Award 2004: A MEDIATE: An interactive multisensory environment for children with severe Autism and no verbal communication. Proceedings of the Third International Workshop on Virtual Rehabilitation (IWVR'04). EPFL, Lausana, Suïssa, en col·laboració (2004)
  • Millor article de l'any en el Journal Kidney International 1994: Quantification of Interstitial chronic renal damage by means of texture analysis. International Society of Nephrology (ed.). Kidney International, vol. 46, p. 1721-1724, en col·laboració (2004)

 

www.upf.edu/web/narcis-pares / www.upf.edu/web/fubintlab

    Professor associat / professora associada a: