Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, personalitzar i analitzar la navegació i mostrar publicitat relacionada amb les teves preferències. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració i més informació a la política de cookies
Acceptar
Grau en Disseny

Montse Casacuberta

Llicenciada en Belles Arts

Llicenciada en Belles Arts, per la Universitat de Barcelona (Beca de Paisatge a Segòvia, concedida pel Departament de Pintura de la Universitat de Barcelona).
Des de l’any 1986, la seva tasca professional combina l’ensenyament i l’activitat artística. Actualment, és docent a BAU, Centre Universitari de Disseny, al Departament d’Art del Grau en Disseny, en el que imparteix les assignatures Taller de Dibuix i Taller de Color.
Exposa en mostres individuals i col·lectives a diferents galeries, entre les quals destaquen Jorge Albero i Galería BAT de Madrid; Galeria Jordi Barnadas i Sala Parés de Barcelona. Actualment, fa la seva segona mostra individual a La GaLeRia. Així mateix participa en Fires com Arco i Stampa.
Destaca també una intervenció pictòrica, dins el projecte d’interiorisme, al restaurant Arròs de Barcelona i pintura mural al viaducte de l’AVE al terme municipal de St. Joan Despí, dirigint un equip de pintors i d’alumni de Bau .
Col·labora amb GREDITS en la línia d’Innovació pedagògica en i mitjançant el disseny.