Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, personalitzar i analitzar la navegació i mostrar publicitat relacionada amb les teves preferències. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració i més informació a la política de cookies
Acceptar
Grau en Disseny

Mireia Feliu

Doctora acreditada en Belles Arts

Mireia Feliu Fabra és artista multimèdia i Doctora Cum Laude en Belles Arts per la UB (Premi Extraordinari del Consell de Govern de la UB), acreditada com a Professora Lectora per l’AQU, i Màster en Computer Art per la SVA School of Visual Arts de Nova York. Ha estat professora adjunta a Pace University i tutora de Tesina del MFA Computer Art a la School of Visual Arts, ambdues a Nova York.

Com a artista, ha participat en exposicions i festivals a nivell nacional i internacional, i rebut reconeixements com: Beca Fundació ”la Caixa”, Peggy Guggenheim Collection Internship (Venècia), SVA Alumni Society Award (NY), New York Foundation for the Arts Fellowship, Premi Espais a la Creativitat, beca per al  Desplaçament d’Artistes de l’Institut Ramon Llull, entre d’altres.