Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, personalitzar i analitzar la navegació i mostrar publicitat relacionada amb les teves preferències. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració i més informació a la política de cookies
Acceptar
Màster en innovació audiovisual i entorns interactius

Marta Verde Baqueiro

Artista visual i programadora creativa

Artista visual i programadora creativa, llicenciada en Belles Arts i especialitzada en arts multimèdia i tecnologies digitals aplicades a l'escena. Programa Fab Academy d'especialització en fabricació digital.
Desenvolupa visuals, gràfics interactius i generatius, dispositius personalitzats personalitzats, wearables i instal·lacions interactives tant per músics com per a companyies de teatre i dansa, artistes, dissenyadors, institucions, publicitat o estudis d'il·luminació; sempre buscant la fusió entre tecnologia i creativitat.
A més, ha impartit classes, tallers o hackatones sobre interacció i tecnologia en institucions com Makers of Barcelona, ​​Fundació Telefónica, Universitat Politècnica de Madrid, IED Madrid o Makespace Madrid. Actualment és Gerent del Fab Lab d'IED Madrid i Instructora de Fab Academy.
www.martaverde.net