Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, personalitzar i analitzar la navegació i mostrar publicitat relacionada amb les teves preferències. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració i més informació a la política de cookies
Acceptar
Grau en Disseny

Mariona Genís

Doctora en Arquitectura

Doctora en Arquitectura per la UPC, la seva investigació està vinculada a la innovació docent en els àmbits de l'arquitectura, la restauració arquitectònica i el disseny. Coordina la línia de Pedagogia i Disseny del grup de recerca GREDITS. Ha participat en seminaris i congressos internacionals i en projectes d'investigació finançats en l'àmbit nacional.

És professora agregada del Grau en Disseny i coordinadora de l'àrea d'innovació pedagògica a BAU, Centre Universitari de Disseny. Participa com a professora convidada i coordinadora en diversos màsters, postgraus i cursos de la UPC School i el Col·legi d'Arquitectes Tècnics i Enginyers de l'Edificació de Tarragona sobre restauració arquitectònica. Ha estat convidada a fer conferències d'innovació docent i restauració arquitectònica a la UPC, al Col·legi d'Arquitectes de Catalunya, en la UNACH i la UdG (Mèxic), entre d'altres.

Comparteix estudi d'arquitectura amb Jordi Planelles Salvans des de 2001. La seva activitat professional inclou projectes d'arquitectura i de disseny d'interiors publicats en diversos mitjans, i intervencions de rehabilitació i restauració en diversos béns culturals d'interès nacional i local.