Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, personalitzar i analitzar la navegació i mostrar publicitat relacionada amb les teves preferències. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració i més informació a la política de cookies
Acceptar
Grau en Disseny

Mariona Benedito

Arquitecta

Mariona Benedito és arquitecta per l’ETSAB (UPC), 2000, i obté el DEA l’any 2007. Es troba en fase d’elaboració de la tesi doctoral El cánon de la arquitectura residencial en Barcelona 1940-1960.

Exerceix com a professora associada al Departament de Projectes Arquitectònics de la UPC  des del 2003, ha coordinat diversos tallers internacionals i assignatures optatives com RE-flexionar l’espai, DIY, Post-it-City, Building de City Now a Sant Petersburg, BIAW. Ha estat professora a l’ETH de Zurich l’any 2005, professora del Master Art i Arquitectura efímera de la UPC, professora del Summer Studio de la Washington University of Saint Louis en diverses edicions i professora de TFG a l’escola BAU. Ha escrit diversos articles i ha comissariat diverses exposicions.

És cofundadora juntament amb Martí Sanz de l’estudi d’arquitectura MIM-A (www.mim-a.com) des del 2007, on desenvolupa diversos projectes tant en l’àmbit de l’arquitectura, espai públic o disseny d’exposicions.

L’any 2015 reb el Premi FAD d’Espais Efímeres amb la obra Les Llàgrimes de Santa Eulàlia, fruit d’un taller intensiu realitzat a l’ETSAB amb Martí Sanz. Altres obres han estat seleccionades als premis FAD 2012 i a la 7 bienal Europea del Paisatge  i publicades a diverses revistes i llibres.

També és editora del llibre Despues de de l’Editorial Gustau Gili,  co-autora del llibre DIY editat per la UPC i co-autora dels reculls de projectes I-II 2003-2006.

www.mim-a.com