Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, personalitzar i analitzar la navegació i mostrar publicitat relacionada amb les teves preferències. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració i més informació a la política de cookies
Acceptar
Taller de composició musical per audiovisuals

Marc Pitarch

Músic, productor i psicòleg.

Marc Pitarch (Barcelona, 4-5-1982), tcc Koulomek (koulomek.net), és músic, productor i psicòleg. Endorser i col·laborador de la marca Korg (korg.com), és membre dels col·lectius Telenoika (telenoika.net) i Hamsterloco (hamsterloco.com), té diversos treballs publicats en solitari en els segells Hamsterloco (Barcelona), Discontinu Records (Girona), Flumo (Sevilla) i Costellam (Barcelona).

De formació musical clàssica (va estudiar piano, contrabaix i saxofon, així com harmonia i composició), és membre de la banda Híbrida Nen i Cavall (nenicavall.cat) amb qui ha publicat a la discogràfica Spark (sparkreleases.com), així com dels projectes Van Darren (vandarren.com), ÜNGRA, Neri Lu Fuki, Telenoika Feedback Experience, K&K$ i Gamelan Penempaan Guntur.

Ha treballat com a cap de producció dels concerts de la sala Razzmatazz (2007-2008), així com de regidor d'escenari en festivals com PrimaveraSound, Sónar, SummerCase, Monegros... La seva experiència en la docència és tant en l'àmbit musical (tallerista a SónarKids, CaixaForums de Barcelona, Lleida i Girona, Museu de la Música, Convent de St Agustí...) com en l'àmbit de la salut mental (en escoles d'educació especial) i de la Educació Lliure. Ha estat membre del jurat del Music Hack Day 2012 (SónarPro), del Concurs Dj Netlabel ACME 2013, dels Ajuts a la Producció i Recerca de Telenoika 2012, entre d'altres.