Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, personalitzar i analitzar la navegació i mostrar publicitat relacionada amb les teves preferències. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració i més informació a la política de cookies
Acceptar
Grau en Disseny

Mª Àngels Fortea

Doctora en Disseny. Coordinadora del Màster universitari en investigació i experimentació en disseny.

Doctora en Disseny per la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona i Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat Autònoma de Barcelona. Coordinadora del Màster universitari en investigació i experimentació en disseny.

Professora agregada del Grau en Disseny i del Màster en Infografia i Visualització de Dades de BAU, Centre Universitari de Disseny de Barcelona. Coordinadora de l’Oficina Tècnica de Recerca i Transferència de Coneixement (OTRI) de BAU. En l’àmbit de la recerca, forma part de la línia Memòria històrica i construcció cultural de l’art i el disseny de GREDITS (Grup de Recerca en Disseny i Transformació Social).

S'ha especialitzat en la recerca històrica i historiogràfica del disseny. És membre del Patronat de la Fundació Història del Disseny (FHD). Ha estat membre de GRACMON (Grup de Recerca en Història de l’Art i del Disseny Contemporanis de la UB) des d’on ha participat en projectes I+D+I.