Màster en Disseny Gràfic

Laura P. Vernetti

Llicenciada en Belles ArtsLlicenciada en Belles arts. Il·lustradora, autora de còmics i conferenciant

Titulacions i formació acadèmica

  • Llicenciada en Belles arts per la Universitat de Barcelona
  • Estudis en la Facultat de Psicologia de la Universitat de Barcelona
  • Estudis de Dibuix, Història de l'Art, Fotografia, Pintura i Disseny en Eina
  • Estudis de Fotografia en el Centri Internacional de Fotografia de Barcelona

Activitat i / o trajectòria profesional

Il·lustradora freelance ha exposat el seu treball en museus i institucions com Es Baluard (Palma), Museu d'art Contemporani Artium (Vitòria) , MNAC (Barcelona), CCCB (Barcelona), Musée de la Bande Dessinée d´Angoulême (França), Casa Fernando Pessoa de Lisboa (Portugal), Universitat Fernando Pessoa de Porto (Portugal), Museu ABC de la Il·lustració (Madrid).

Recerca

La seva trajectòria ha seguit una constant recerca dels llenguatges de la il·lustració i el còmic relacionats amb la literatura en autors com Fernando Pessoa, James Joyce, Patricia Highsmith, Dostoyevsky, etc. En els últims 14 anys la seva atenció s'ha centrat sobretot en l'estudi de la poesia i la seva relació amb les imatges i la seqüència narrativa.

Publicacions 

Ha publicat les seves il·lustracions i còmics en països com Espanya. França, Mèxic, l'Argentina, Alemanya, Portugal, Anglaterra, Itàlia i Suècia; entre ells podem destacar Les vides imaginàries de Schwob, El Caso Maiakovski, Pessoa & Cia, Jo Rilke o Ocho poemas: Novel·la gràfica.

Obra

Ha realitzat curts de les seves il·lustracions en moviment per a la televisió. Blacj Power (2014) per al programa “33 Recomana”i El carro en Flames (2015) per al programa “Tria 33”.

Reconeixements

Gran Premi a una Trajectòria en el Saló Internacional del Còmic de Barcelona (2018).