Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, personalitzar i analitzar la navegació i mostrar publicitat relacionada amb les teves preferències. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració i més informació a la política de cookies
Acceptar
Grau en Disseny

Jordi Planelles

Màster Universitari en Tecnologia Arquitectònica

Arquitecte i doctorand per la UPC, la seva recerca està vinculada a les noves tipologies d’habitatge dels segles XIX i XX. Ha participat en diversos seminaris i congressos internacionals i en projectes de recerca finançats en l’àmbit nacional.

És professor associat del Grau en Disseny i del màster en disseny d’espais interiors a BAU, Centre Universitari de Disseny. Participa com a professor convidat en diversos màsters, postgraus i cursos del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i del Col·legi d’Arquitectes Tècnics i Enginyers de l’Edificació de Tarragona sobre restauració arquitectònica. Ha estat convidat a fer conferències en els àmbits de la innovació docent i la restauració arquitectònica a la UPC i a la UVic, entre d’altres.

És membre de l’estudi d’Arquitectura Genís-Planelles des del 2001. La seva activitat professional inclou projectes d’arquitectura i de disseny d’interiors publicats en diversos mitjans, i intervencions de rehabilitació i restauració en diversos béns culturals d’interès nacional i local.