Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, personalitzar i analitzar la navegació i mostrar publicitat relacionada amb les teves preferències. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració i més informació a la política de cookies
Acceptar
Grau en Disseny

Jordi Planelles

Doctorand. Arquitecte.

Titulacions i formació acadèmica

  • Màster en Baubiologíe
  • Màster en Tecnologia de la Construcció
  • Arquitecte Superior

Activitat i / o trajectòria professional

És membre de l'estudi d'Arquitectura Genís-Planelles des de 2001. És professor associat del Grau en Disseny de BAU i participa com a professor convidat en diversos màsters, postgraus i cursos del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya i del Col·legi d'Arquitectes Tècnics i Enginyers de l'Edificació de Tarragona sobre restauració arquitectònica i disseny interior. Ha estat convidat a donar conferències en els àmbits de la innovació docent i la restauració arquitectònica en diversos centres universitaris nacionals i internacionals.

Recerca

Arquitecte i doctorand per la UPC, la seva recerca està vinculada a les noves tipologies d'habitatge dels segles XIX i XX. Ha participat en diversos seminaris i congressos internacionals i en projectes de recerca finançats en l'àmbit nacional.

Obra

La seva activitat professional inclou projectes d'arquitectura i de disseny d'interiors publicats en diversos mitjans, i intervencions de rehabilitació i restauració en diversos béns culturals d'interès nacional i local.

Reconeixements

  • Primer premi per al projecte de Restauració i ampliació de la Casa de la Festa Major de Vilafranca del Penedès
  • Primer premi per al Pla Director de l'Institut Verdaguer de Barcelona
  • Primer premi per al projecte de nova zona lúdic-esportiva "El Bosquet" a Olèrdola

 

www.agparquitectes.com