Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, personalitzar i analitzar la navegació i mostrar publicitat relacionada amb les teves preferències. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració i més informació a la política de cookies
Acceptar
Màster universitari en investigació i experimentació en disseny

Jaron Rowan

Doctor en Estudis Culturals

Coordinador de la Unitat de Recerca i Doctorat UDR-BAU. Coordinador pedagògic del Màster universitari en investigació i experimentació en disseny.

Doctor en Estudis Culturals per Goldsmiths, University of London, i màster en estudis culturals per aquesta mateixa universitat. Llicenciat en Belles Arts per la UB. Ha exercit la docència en diferents universitats i centres d'estudis com el MA Culture Industry de Goldsmiths o el Grau d'Humanitats de la UOC. Ha donat nombroses xerrades i tallers en centres culturals i d'art contemporani. Ha publicat diversos llibres i col·laborat en revistes, entre els quals podem destacar Emprendizajes en cultura: discursos, institucions i contradiccions de la empresarialitat cultural (2010), La tragèdia dels drets d'autor (2013), Memes: Intel·ligència idiota, política rara i folklore digital (2015) o Cultura lliure d'Estat (2016). Li agrada el black metal, les americanes i els unicorns.