Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, personalitzar i analitzar la navegació i mostrar publicitat relacionada amb les teves preferències. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració i més informació a la política de cookies
Acceptar
Grau en Disseny

Genoveva Carrión

Arquitecta

Titulacions i formació acadèmica

Títol d'Arquitectura Superior per la Universitat Politècnica de València

Activitat i / o trajectòria professional

Arquitecta investigadora del disseny global ha viscut a diferents llocs de l'món com el Japó, Perú, Holanda o Suïssa. Després de fundar el seu propi estudi i col·laborar amb diferents firmes s'estableix a Barcelona i és fundadora de la firma de ceràmica O`porcelaine i cofundadora de l'estudi d'arquitectura i disseny Bodegon Cabinet. Firmes des de les que abasta molt diferents escales de el disseny que van des dels projectes d'arquitectura, interiorisme, mobiliari o joieria, a la direcció d'art i el treball editorial.

Recerca

Des de l'any 2011 realitza entrevistes, amb les que tracta, a través d'una mirada íntima i personal, d'entendre l'actualitat i el context de l'arquitectura i el disseny contemporània. Cal destacar la direcció, transcripció i edició de l'entrevista a Xavier Monteys a l'any 2014, i l'any 2016, la direcció de l'entrevista a Vicente Todolí. Actualment col·labora amb la revista Neo2 Magazine dins de la línia editorial d'arquitectura i disseny.

Publicacions

Els seus treballs, projectes i entrevistes han aparegut en revistes com Paisea. Revista de Paisajismo, La Calle, Cuadernos de Arquitectura, Future magazine, Baumeister Innen, International Magazine of Space Design, ON Diseño o Neo2.

Obra

 • Cómo me las maravillaría yo. Universitat Politècnica de València (2019)
 • Pechakuchanight Castelló (2019)
 • La arquitectura a concurso. Col·legi d'arquitectes de la Comunitat Valenciana. Setmana de l'arquitectura (2013)
 • Exposició i ponència de el Concurs Internacional d'Idees per a la construcció de la Parada del Tram "Universitat" a Sant Vicent de l'Raspeig, Universitat d'Alacant (2009)
 • Exposició i ponència de el Concurs Internacional d'Idees per a l'Ampliació del Col·legi d'Arquitectes a Alacant. Espanya (2008)
 • Congrés Arquia Pròxima. Joves Arquitectes. València, Espanya (2008)

Reconeixements

 • Primer premi en el Concurs Internacional d'Idees per a realitzar una intervenció efímera sobre l'espai de la Gran Via. Beyond Building, Construmat, Fira Barcelona (2015)
 • Cinquè Premi de el Concurs d'arquitectura Chanteclair. Concurs d'arquitectura per a la construcció d'habitatges per a persones de mobilitat reduïda. Suïssa (2013)
 • Seleccionada per a la Biennal d'Art Contemporani de Gran Canàries. Concurs Internacional d'Idees per a una Intervenció Efímera a la Bassa de Sant Genís a Arrecife, Lanzarote, Espanya (2012)
 • Concurs Internacional d'Idees Racons Públics per Intervenció Efímera a la Plaça de l'Mercat de Castelló (2012)
 • Primer premi en el Concurs Internacional d'Idees per a estudiants per a la Parada de la línia 2 del Tram "Universitat" a Sant Vicent del Raspeig, Alacant, Espanya (2008)

 

www.genovevacarrionruiz.com / www.bodegoncabinet.com / www.oporcelaine.com