Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, personalitzar i analitzar la navegació i mostrar publicitat relacionada amb les teves preferències. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració i més informació a la política de cookies
Acceptar
Postgrau en innovació i design thinking

Gabriel Antoja

Graduat en enginyeria Industrial

Gabriel Antoja és investigador associat del Centre de Recerca en Gestió de la Innovació Sanitària (CRHIM) de l'IESE Business School de Barcelona (Espanya).

Gabriel és graduat en Enginyeria Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) el 1998 i té més de 15 anys d'experiència en el sector sanitari, treballant com a consultor i gestor de projectes per a diferents consultores, empreses farmacèutiques i proveïdors d'assistència sanitària pública.

L'experiència de Gabriel se centra en la gestió i la innovació sanitària, en els sistemes d'informació de salut i salut, i en la gestió estratègica assistencial i en el desenvolupament de models de negoci.

Les seves activitats de recerca a IESE CRHIM inclouen models d'empresa de salut digital, redisseny de serveis sanitaris centrats en el pacient, gestió hospitalària i disseny organitzatiu, reenginyeria de processos assistencials, gestió de línies de serveis i innovació de processos assistencials que utilitzen tècniques de disseny.