Màster en Innovació en Disseny d'Espais

Camila René Maggi

Doctoranda. Llicenciada en Arquitectura. Recerca. Estudis culturals

Titulacions i formació acadèmica

  • Doctoranda en Estudis Culturals de l'UVIC
  • Llicenciada en Arquitectura

Activitat i / o trajectòria professional

Ha treballat en el desenvolupament de projectes i comunitats que conjuminen tecnologies, cultura lliure i innovació social. La seva labor es relaciona amb la cultura digital, el codi obert i les metodologies d'experimentació pràctica. Ha treballat en laboratoris ciutadans com Medialab Prado (Madrid) i LABIC (Colòmbia) i participa en projectes com Autofabricantes i Experimenta Distrito. Ha desenvolupat també activitats vinculant els aprenentatges en tecnologia i en disseny en centres com a Matadero (Madrid), Tabakalera (Donosti) o Espai Caixa (Madrid). La seva pràctica se centra en el desenvolupament i recerca de metodologies experimentals i creatives entorn de cossos diversos, tecnologies i nous imaginaris, en la codirección del projecte LATE (Laboratorio Tecnología, Cuerpo, Arte y Dispositivos Extracorporales, Madrid, Medialab Prado).

Recerca

Estudiant de doctorat en Estudis Culturals per la UVIC; investiga des d'una pràctica situada, experimental i multidisciplinar, les possibilitats estètiques, crítiques, (dis) funcionals, polítiques i especulatives dels cossos diversos amb dispositius i tecnologies que interroguen, cap imaginaris més amplis, més diversos i potser, més inclusius.

Publicacions

  • Hacer el cuerpo común. Autofabricantes: diversidad, tecnología y afectos. Inmaterial, 4(8), pp 13-31. En col·laboració (2019)
  • EXando una Mano. Comunidades, cuerpos y tecnologías libres. Machines of Loving Grace. Fabricación digital, arquitectura y buen vivir. Escuela Técnica Superior de Arquitectura, Universidad de Sevilla. En col·laboració (2017)

Obra

  • Un Año en un Día, Autofabricantes. Medialab Prado. Madrid (2018)
  • Exposició Villaverde Experimenta: Visualizar un Proceso. Madrid (2017)

 

tmdc.es
autofabricantes.org/late