Màster en Disseny i Tecnologia en Moda

Ana Villagordo

Ambientòloga

Titulacions i formació acadèmica

Llicenciada en Ciències Ambientals (UAB, 2002)

Activitat i/o trajectòria professional

Especialitzada en consultoria i direcció de projectes d’estratègia creativa, comunicació ambiental i disseny sostenible, amb un perfil transversal en els àmbits de la consultoria ambiental estratègica, la comunicació i les produccions expositives.

Actualment treballa com a freelance en el desenvolupament d'estratègies ambientals i creatives i en projectes de comunicació. Entre els seus principals clients hi ha l'Ajuntament de Barcelona, ​​la Diputació de Barcelona, ​​l'Àrea Metropolitana de Barcelona, ​​i altres administracions locals com els ajuntaments de Mataró, Granollers, Manresa i Viladecans.

També col·labora amb entitats del tercer sector especialitzades en aspectes ambientals i educació ambiental, elaborant plans de comunicació a mida i assessorant sobre com comunicar millor els seus valors i serveis relacionats.

És creadora i dinamitzadora del bloc Quincalla, centrat en el disseny social i sostenible i en la recerca d'alternatives de consum i formes de vida més conscients i saludables.

En paral·lel a la direcció de projectes, ha sigut professora de Processos i Productes Sostenibles al Grau en Disseny d'Elisava (2015-19). Actualment és consultora responsable de l'assignatura Ètica i Sostenibilitat al Disseny al Grau en Disseny de la UOC i col·labora en màsters tant a BAU com a la UB.

 

anavillagordo.com