Grau en Disseny

Adrià Molins

Titulat Superior en Disseny Gràfic

Titulacions i formació acadèmica

  • Titulat Superior en Disseny, especialitat Disseny Gràfic per ESDAP, 2015
  • Digital lettering amb Marta Cerdà - Atelier, 2014
  • Cal·ligrafia amb Oriol Miró i Laura Messeguer, Centre Visions, 2013
  • Lettering workshop amb Ivan Castro, BAU 2012

Activitat i / o trajectòria professional

Dissenyador gràfic i director d'art, especialitzat en tipografia i lettering. Després de graduar-se en Disseny Gràfic a l'EA Serra i Abella, va realitzar les seves pràctiques professionals amb el dissenyador i cal·lígraf Ricardo Rousselot. Al poc temps va començar a treballar a Vasava studio com a dissenyador júnior. Dos anys després va passar un any treballant per a l'agència Herraiz & Soto per posteriorment entrar com a dissenyador a l’estudi Hey, on treballa com a Senior Designer des de fa tres anys. Sempre ha compaginat la seva experiència professional amb el seu treball com a freelance, els seus projectes personals i el seu desenvolupament professional.

Obra

Entre els seus treballs a nivell personal, destaquen les col·laboracions amb la revista Yorokobu així com la portada d'abril 2019 o les cobertes de llibres per a l'editorial Austral, Grup Planeta.
Pel que fa a treball en equip, destaquen els treballs realitzats per institucions com el CCCB, el MACBA o empreses com Uniqlo, Apple o Nike.

Premis

Premi Laus estudiant 2015.

 

 

www.adriamolins.com