Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, personalitzar i analitzar la navegació i mostrar publicitat relacionada amb les teves preferències. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració i més informació a la política de cookies
Acceptar

Model formatiu

La finalitat de BAU i del seu professorat és formar dissenyadors contemporanis, crítics, creatius i oberts, capacitats per entendre els canvis socials, culturals i econòmics, i compromesos amb el desenvolupament sostenible per donar resposta a les necessitats canviants de la societat.

El model formatiu de BAU aporta una sòlida formació humanística, cultural, artística, tècnica i metodològica i es caracteritza per ser un ensenyament actual, connectat amb el món professional real des de la perspectiva de la cultura del projecte.

BAU garanteix grups de classe reduïts per afavorir una formació integral, el treball en equip i un ensenyament personalitzat, i es preocupa per incentivar l'activitat investigadora, tant dels docents com dels estudiants, com a base per potenciar les capacitats creatives i la innovació.

L'equip docent de BAU aplica pràctiques docents de qualitat i innovadores que es fonamenten en l'aplicabilitat dels aprenentatges en el desenvolupament dels projectes i ensenya a treballar amb rigor i d'una manera sistemàtica per tal d'aconseguir la professionalització del procés creatiu.

BAU vol promoure el plurilingüisme en l'àmbit professional, especialment el domini de la llengua anglesa per a usos professionals com a idioma essencial per a la competitivitat en el món laboral així com per exercir la professió, i també per contribuir a la projecció internacional dels seus estudiants.