Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, personalitzar i analitzar la navegació i mostrar publicitat relacionada amb les teves preferències. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració i més informació a la política de cookies
Acceptar
Veure tots els workshops

Màrqueting digital per a moda

Aprèn a crear una estratègia sòlida de Social Media Marketing per al sector Moda.

  • Edició:
  • Període lectiu: 10, 17, 24, 31 de gener i 7, 14 de febrer
  • Horari: Divendres de 16 a 20 h
  • Idioma: Castellà
  • Preu: 300 €
  • Durada: 24 hores

Presentació

La comunicació en el sector moda ha evolucionat de la mà del màrqueting digital i les xarxes socials i la gran velocitat de creixement d’aquestes noves plataformes i funcionalitats han portat, a vegades, a una mala gestió d’aquestes campanyes.

Així doncs, el principal objectiu d’aquest curs és dotar als alumnes dels coneixements i les eines necessaris per poder crear i implementar una estratègia de social media i màrqueting digital en el sector moda.

Objectius

Comprendre els pilars bàsics del màrqueting digital actual, analitzant una marca i el seu entorn (anàlisis online, posicionament de la marca, DAFO, eines de reputació, mapa del recorregut del client o customer journey, buyer persona)

 

Programa

· Principals eines i plataformes de la comunicació digital i xarxes socials (sistemes de gestió de continguts, webs, xarxes socials), així com les principals normes i requisits perquè funcionin correctament. 
· Creació d’un pla estratègic online, des de l’establiment d’objectius, creació d’accions i pla de continguts fins al seu llançament.
· Eines de publicitat online: SEO, SEM, Paid Media i email marketing.
· Últimes tendències en e-commerce i el seu paper dins les xarxes socials.

Sol·licita informació

Envia'ns un missatge i ens posarem en contacte amb com més aviat millor.