Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, personalitzar i analitzar la navegació i mostrar publicitat relacionada amb les teves preferències. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració i més informació a la política de cookies
Acceptar
Veure tots els workshops

Adobe InDesign CC. Disseny editorial (iniciació)

Adobe InDesing és actualment el programari per excel·lència en disseny editorial i publicacions digitals, i l’utilitzen la majoria d'empreses del sector: agències de publicitat, editorials, estudis de disseny, etc.

 

 

  • Edició: 1a
  • Període lectiu: 10, 17, 24, 31 de Gener i 7, 14 de Febrer
  • Horari: Divendres de 16 h a 20 h
  • Modalitat: Presencial
  • Idioma: Castellà
  • Durada: 24 hores

Presentació

Fes de l’InDesing CC el centre neuràlgic de les teves creacions. Potencia la teva part creativa, dissenya portades i contraportades, decideix la tipografia i la composició, col·loca imatges i il·lustracions d'altres programes i dissenya la teva pròpia producció editorial.

El curs està dirigit a dissenyadors en qualsevol de les seves especialitats: gràfic, espai / interiors, moda, producte o audiovisual; a directors d'art, editors, escriptors, publicistes i treballadors en la indústria gràfica. En definitiva, a qualsevol persona que vulgui entrar en l'apassionant món del disseny editorial per a ús personal o professional.

El domini del programa InDesign permet la realització de llibres, revistes, catàlegs, diaris, contes infantils, fullets...

 

Objectius

Aquest workshop té com a objectiu principal un aprenentatge progressiu en el qual, a partir dels conceptes bàsics de la maquetació, aconseguirem una corba d'aprenentatge ascendent mitjançant exercicis pràctics i continus durant totes les sessions i el disseny de projectes reals a l'aula.

 

Temari

I Introducció i maquetació

Interfície d'InDesign, espais de treball personalitzats, configuració de document, sagnats, maneres de previsualització; pàgines individuals i enfrontades, paleta pàgines, pàgines mestres, numeració de pàgines, quadrícula base i retícules.

II Composició, disseny i tipografia

Marcs de text, marges i columnes, enllaçar marcs de text, importació de text, operacions amb flux de text, text amb traçat, cenyir un text al voltant d'una imatge.
Editor d'articles, estils de paràgraf, estils de caràcter, justificacions i sagnies, espais abans i després, kerning i tracking, interlineats, paleta pictogrames.

III Treball amb formes vectorials i tractament de la imatge

Eines bàsiques de dibuix, eines de transformació, paleta d'alineació.
Creació d'elements gràfics, interacció entre Illustrator i Photoshop. Col·locació d'imatges, paleta vincles, automatitzar tasques amb paleta vincles.

IV Tractament del color i producció final

Paleta de color, paleta de mostres, paleta de degradats, creació de colors pantone i CMYK. Empaquetar, comprovació preliminar, creació de PDF per diferents fluxos de treball; internet, traçador, impremta.

V Projectes

Creació d'una revista i un llibre.
Disseny de portades i contraportades.

 

 

Observacions

  • Es requereix un mínim coneixement de Microsoft Word.
  • Els estudiants i exalumnes de BAU tenen un descompte del 10%
  • El mínim número d'alumnes per a que es realitzi el curs és 8

Sol·licita informació

Envia'ns un missatge i ens posarem en contacte amb com més aviat millor.