Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, personalitzar i analitzar la navegació i mostrar publicitat relacionada amb les teves preferències. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració i més informació a la política de cookies
Acceptar
Veure tots els workshops

Adobe Illustrator CC. Disseny vectorial (iniciació)

Un programari de disseny vectorial líder en el mercat internacional i imprescindible per a qualsevol dissenyador.

  • Edició: 4a
  • Període lectiu: 8, 15, 22, 29 de novembre i 13, 20 de desembre
  • Horari: Divendres de 16 h a 20 h
  • Modalitat: Presencial
  • Idioma: Castellà
  • Preu: 300 €
  • Durada: 24 hores

Adobe Illustrator CC. Disseny vectorial (iniciació)

Apartats
Inscriu-te Sol·licita informació

Presentació

El programa permet crear a una gran diversitat de professionals del disseny una infinitat de projectes en qualsevol de les seves especialitats (gràfica, il·lustració, moda, espai, producte, audiovisual...).

Saber gestionar el programa Adobe Illustrator és actualment en un dels requisits indispensables per a qualsevol persona que vulgui iniciar-se en la disciplina del disseny.

 

Objectius

Aquest curs té com a principal objectiu aconseguir una visió global del programa per tal d'aconseguir un bon domini de l'eina i assolir un major grau de competència en el mercat laboral.

Temari

1. Entorn de treball / Gestionar correctament el color, RGB, CMYK

Configuració del document; la interfície d'Illustrator, personalització d'espais de treball, unitats de mesura, regles, guies i quadrícules, guies intel·ligents, gestió de mètodes abreujats del teclat.

Modes de color del document; creació de mostres de colors, selecció i creació de gammes de colors, treball amb tintes planes i colors globals, ús de biblioteques personalitzades de colors farciment i contorns, creació de degradats i textures.

2. Elements de dibuix vectorial per a la il·lustració

Formes geomètriques amb corbes Bézier, ploma, llapis, goma i pinzell de taques; figures bàsiques, transformació d'objectes, duplicació per paràmetres, eines de deformació, eines de transformació, sistemes de selecció d'objectes, Buscatrazos, l'eina esborrany.

3. Organització del meu projecte amb la paleta capes / text i tipografia

Gestió tipogràfica de fonts; treballar amb caixes de text, convertir un text en un vector, disseny tipogràfic, Opentype.

Paleta de capes; comprendre i fer servir les capes i subcapes, creació de grups de capes, sistemes de selecció d'objectes, alineació automàtica d'elements, màscares de retallada, agrupar i disgregar objectes.

4. Gestió d'imatges a Illustrator

Sistema vectorial versus mapa de bits; col·locar imatges, paleta de vincles, connexió amb Photoshop, resolucions, retallar imatges, imatges en color i en escala de grisos.

5. Projectes finals i exportació per a diferents dispositius

Realització de diferents projectes: il·lustració, iconografia, díptics, logotips i marques. Mòduls d'exportació d'arxius; PDF, JPG, EPS, PNG, etc.

Sortida final per a diferents suports; impremta, web, publicacions digitals, serigrafia, etc.

 

Observacions

  • No són necessaris coneixements previs per a realitzar el curs
  • Els estudiants i exalumnes de BAU tenen un descompte del 10%
  • El mínim número d'alumnes per a que es realitzi el curs és 8

Sol·licita informació

Envia'ns un missatge i ens posarem en contacte amb com més aviat millor.