Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, personalitzar i analitzar la navegació i mostrar publicitat relacionada amb les teves preferències. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració i més informació a la política de cookies
Acceptar
Veure tots els workshops

Adobe Illustrator CC. Disseny vectorial (avançat)

Tècniques professionals en producció vectorial amb recursos creatius. Una fusió de tècniques avançades d'Adobe Illustrator combinades amb Photoshop.

  • Edició: 1a
  • Període lectiu: 21, 28 de Febrer i 6, 13, 20, 27 de Març
  • Horari: Divendres de 16 a 20 h
  • Modalitat: Presencial
  • Idioma: Castellà
  • Durada: 24 h

Adobe Illustrator CC. Disseny vectorial (avançat)

Apartats
Inscriu-te Sol·licita informació

Presentació

El programa Adobe Illustrator t'ajuda a potenciar la part creativa a través de la il·lustració, la infografia, els gràfics o el disseny de logotips. Durant el curs realitzarem un repàs de les funcions del programa per aconseguir ser més productius i analitzarem els processos de postproducció gràfica.

Objectius

Aconseguir, sota una mirada professional, un domini complet del programa, així com potenciar al màxim les seves possibilitats per poder evolucionar en els nostres projectes d'una manera ràpida i segura. Aconseguir un control absolut de la postproducció gràfica final

 

Programa

I Disseny i il·lustració avançada

Nou calc interactiu (vectoritzar il·lustracions), pot de pintura interactiva, creació de pinzells a mida; art, cerres, cal·ligràfic, nova eina de deformació de posició lliure, treball avançat amb contorns, eina d'amplada,
Eina de tall goma, tisores, cúter, tallar i unir traçats, dibuixar amb l'eina de goma. Interaccions entre formes / Buscatrazos, suavitzar un traçat, nova paleta de propietats i aparença.

II Gestió del color textures i patrons

Creació avançada de patrons, nous degradats sobre traços, degradats a transparent, treball amb tintes planes. (Pantone), colors globals, passar un pantone a CMYK. Mostres a mida de color i textura per intercanvi, nou degradat de forma lliure, creació i ús d'estils gràfics, ús i personalització de biblioteques.

III Infografia i tipografia

Retolació amb pinzells, tipografies OpenType, vinculació de caixes de text, justificacions, creuers, importar text, inserir imatges dins de caràcters, text unit a un traçat, pictogrames. Creació de gràfiques amb dades, treball amb símbols, ruixador de símbols, eina 3D, eina de deformació, eina de transformació lliure, creador de formes, eina sharper.

IV Illustrator i postproducció gràfica. Impressió i packaging

Treballar a dues tintes, negre + pantone, treball amb bitons; treballar a sis tintes, CMYK + un Pantone, utilitzar adequadament les sobreimpressions, previsualitzar separacions correctament en CMYK, importar una imatge amb fons transparent, importar una imatge amb un vernís, digitalitzar correctament l'original d'una il·lustració per fer-ne la transformació vectorial amb Illustrator, connexió amb Adobe Photoshop (capa intel·ligent vectorial), capes de retallada (enllaçar / incrustar), treballar bé els sagnats d'una pàgina, creació d'un packaging. Guardar i exportar per diferents fluxos de treball, PDF, EPS, empaquetar.

V Projectes

Dissenyar un mockup per a la creació d'un packaging. Cartell a dues tintes amb bitons.
Portada A4 amb imatges i il·lustracions a sis tintes (CMYK + pantone).

 

Sol·licita informació

Envia'ns un missatge i ens posarem en contacte amb com més aviat millor.