Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, personalitzar i analitzar la navegació i mostrar publicitat relacionada amb les teves preferències. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració i més informació a la política de cookies
Acceptar
Tornar a Màster Universitari en Investigació i Experimentació en Disseny

Projectes de Màster Universitari en Investigació i Experimentació en Disseny

Post Wear

per Elisa Amann

Post Wear Post Wear Post Wear Post Wear Post Wear Post Wear

Aquest projecte pretén observar el procés creatiu des dels nous materialismes, per a contemplar els processos materials d’una altra manera, com a ens actius i col·laboradors amb els quals dialogar i interactuar.

A través de peces confeccionades en les quals s’imprimeixen les empremtes dactilars cada vegada que és tocada, revela els processos temporals de desenvolupament de la metodologia moda, disseny, modelaje, talli, patronatge, confecció, fitting i shooting i la quantitat de persones implicades.

Bastard Interaction

per Paula Martínez y Ana Guerrero

Bastard Interaction Bastard Interaction Bastard Interaction Bastard Interaction

 

"Bastard Interaction" és una exposició que explora els límits dels àmbits del saber qüestionant la individualitat de cadascun d'ells, apel·lant a la interacció amb les peces als participants de l'exposició. D'aquesta manera estimulem al públic a que generi la seva pròpia percepció dels sabers.

Espacio M_ente. ¿Cómo llevar la maleta a cuestas?

per Teresa B. Caroleo

Espacio M_ente. ¿Cómo llevar la maleta a cuestas? Espacio M_ente. ¿Cómo llevar la maleta a cuestas? Espacio M_ente. ¿Cómo llevar la maleta a cuestas? Espacio M_ente. ¿Cómo llevar la maleta a cuestas? Espacio M_ente. ¿Cómo llevar la maleta a cuestas? Espacio M_ente. ¿Cómo llevar la maleta a cuestas? Espacio M_ente. ¿Cómo llevar la maleta a cuestas? Espacio M_ente. ¿Cómo llevar la maleta a cuestas?

Quant afecta el llenguatge a la nostra manera de pensar? Com una paraula canvia la nostra manera de veure? Com pot la imatge d'un mapa definir la nostra concepció de la realitat?

En adoptar una perspectiva postestructuralista que qüestiona el sistema epistemològic modern, s'ha tractat d'obrir diàlegs en els quals els codis del llenguatge convencional poden comunicar-se amb i a través de les coses en un joc d'associacions vagues. La metàfora és la clau per a comprendre aquesta memòria l'objectiu d'estudi de la qual és la relació entre les paraules, les coses i els nostres codis interpretatius.

I fell in love with my Macbook Pro and I'm trying to break the spell

per Pol Ventura

I fell in love with my Macbook Pro and I'm trying to break the spell I fell in love with my Macbook Pro and I'm trying to break the spell I fell in love with my Macbook Pro and I'm trying to break the spell I fell in love with my Macbook Pro and I'm trying to break the spell I fell in love with my Macbook Pro and I'm trying to break the spell

Aquest projecte pretén emfatitzar una de les parts poc visibles dels nostres productes de consum. Vol traspassar la capa de seducció comercial i afrontar la realitat darrere els processos de fabricació en un món globalitzat. Processos en el quals intervenen milers de persones i costa creure que tothom rep el tracte adequat. El projecte es materialitza amb una sèrie d’escultures. Aquestes pretenen recordar el passat dels nostres productes i honrar, d’una manera completament hipòcrita, als treballadors que els han realitzat.

Más raons

per Florencia Talmon

Más raons Más raons

Proposta de joc per a entendre i proposar projectes de participació basats en la cooperativa Raons Públiques.

Armilla anti abusos

per Jessica Castaño

Armilla anti abusos Armilla anti abusos

Maketa Makea

per Jessica Castaño Mateo, Marina Gil Salazar y Gemma Peña Ferrer

Maketa Makea Maketa Makea

Dispositiu didàctic que funciona com a diagrama explicatiu de les pràctiques generades pel col·lectiu MAKEA i els aspectes que materialitzen i sostenen la seva filosofia.