Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, personalitzar i analitzar la navegació i mostrar publicitat relacionada amb les teves preferències. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració i més informació a la política de cookies
Acceptar
Tornar a Màster en innovació audiovisual i entorns interactius

Projectes de Màster en innovació audiovisual i entorns interactius

Colorama

per Playmodes

Colorama Colorama Colorama Colorama

Un món en blanc i negre al voltant de personatges de colors que busquen alterar l'ordre i l'establiment en una petita revolució.

Veureu això a Colorama, la proposta de Playmodes del mapatge que cada any transforma la façana de l'Ajuntament de Barcelona durant la celebració "La Mercè". Aquesta façana, seriosa i avorrit, geomètrica i sintètica, ha d'afrontar uns personatges de colors que han estat decidits a celebrar el festival alegre més possible de la ciutat. Creació d'una simfonia de la música visual en un festival que et sorprendrà amb il·lusions òptiques.

Waveframe

per Playmodes

Waveframe Waveframe Waveframe Waveframe Waveframe

WaveFrame és el primer d'una sèrie d'instal·lacions basades en tubs RGB LED i una nova línia de desenvolupament de programari.
Instal·lat per al festival DGTL a l'agost de 2016 a Barcelona, els paràsits WaveFrame són una escultura pública formada per arcs quadrats amb una longitud total de prop de 70 metres, creant un túnel lleuger on la gent pugui passar i passar.

Utilitzant textures de píxels generats per oscil·ladors, les formes d'ona omplen els tubs LED amb llum oscil·lant. Quan es retarda d'un arc a l'altre, la llum crea efectes de perspectiva i temps, reforçant la idea de viatjar dins d'un túnel.

Generative 3D Forms/Sounds

per Anna Carreras

Generative 3D Forms/Sounds Generative 3D Forms/Sounds Generative 3D Forms/Sounds Generative 3D Forms/Sounds

Un programari personalitzat desenvolupat per Insert Club per generar formes 3D a partir del so techno. Una anàlisi de so en temps real, juntament amb els comportaments de flocatge i vagar en 3D, crea objectes 3D únics. Els objectes generats s'exporten directament a un format de la impressora 3D per imprimir-los, obtenint així sons físics.

Genera Esfera

per Anna Carreras

Genera Esfera Genera Esfera Genera Esfera Genera Esfera

Genera Esfera és una instal·lació interactiva per descobrir i jugar amb imatges generades en temps real. Mentre escolteu els participants de la música, podeu interactuar amb una interfície esfèrica per explorar diversos mons i crear diferents efectes gràfics. A mesura que juguen i exploren el món, interpreten com a música VJ que barreja amb visuals sensibles.