Tornar a Màster en Disseny i Tecnologia en Moda

Projectes de Màster en Disseny i Tecnologia en Moda

Hiperconsumidos

per Marta Santórum

Hiperconsumidos Hiperconsumidos Hiperconsumidos Hiperconsumidos

Aquest projecte es basa en un estudi etnogràfic de la Generació Z. Planteja una reflexió sobre les conseqüències negatives d’haver nascut en una societat i en un moment hipermodern en què impera el sistema capitalista i per haver estat la primera generació nativa digital, cosa que en conjunt ocasiona problemes mentals com ara depressió, ansietat, TDAH o diferents addiccions. 

La formalització es presenta com una col·lecció de tres estilismes que reflecteixen com aquestes malalties ens fan sentir.

Conviviendo con la materia

per Naiara Corte

Conviviendo con la materia Conviviendo con la materia Conviviendo con la materia Conviviendo con la materia

Convivint amb la matèria és un projecte d’experimentació i investigació de materials, on la motivació per solucionar un gran residu com són les màscares, pren el protagonisme. El material és el que decideix i pren el rumb de l’estudi, quedant el dissenyador relegat a un segon lloc, simplement percebent-ne les propietats, adaptant-les sobre el cos humà, i observant les limitacions de moviment que ofereix. El material es converteix el propietari del treball i de lespai.

Desfeitos

per Sofía Granja

Desfeitos Desfeitos Desfeitos Desfeitos

La societat d’aquí a vint anys serà completament diferent, ja no només per la situació natural del món que ens dicti uns canvis irreversibles, sinó que aquests canvis ens portaran a pensar d’una manera completament diferent. Aquest pensament ja s’està gestant en la societat. Els éssers humans ja no serem el centre de tot, necessitem tot el nostre entorn per ser el que som, animals, bacteris, plantes... El que fins ara no teníem en compte o que crèiem que només existia per estar a la nostra disposició començarà a tenir-se tan en compte com a nosaltres mateixos. Fins i tot la nostra relació amb els objectes canviarà. Deixaran d’estar simplement a la nostra disposició o a tenir menys importància, ara en tindrem cura com si fossin part de nosaltres, perquè realment els veurem com a tal, els objectes són un reflex del que som, de la nostra societat, sense ells no podríem viure com vivim. Els objectes han de ser cuidats i se’ls ha de donar la mateixa importància que donem a la resta d’éssers humans avui dia. Per ells algunes de les peces de la meva col·lecció estan dissenyades per cobrir el cos d’éssers humans i també per cobrir objectes com una taula, una cadira...

Les peces i els objectes passaran a requerir les nostres cures i preservació. Ja no existeix la idea d’usar i llençar. Si alguna cosa d’alguna peça canvia, hem d’adequar-nos a aquest canvi i intervenir de manera natural per ajudar l’objecte sense fer mal al nostre entorn.

Fall collection 2021-22

per ZER ERA

Fall collection 2021-22 Fall collection 2021-22 Fall collection 2021-22 Fall collection 2021-22 Fall collection 2021-22 Fall collection 2021-22

Males Herbes

per Claudia Coll

Males Herbes Males Herbes Males Herbes Males Herbes

'Males herbes' proposa una reflexió sobre la nostra posició al món i ofereix solucions a problemàtiques actuals. Partint de la manipulació d'elements residuals procedents del medi, s'ha realitzat una profunda investigació matèrica i s'ha creat una constel·lació de peces de disseny que trenquen amb allò establert i suprimeixen les fronteres entre el medi natural i l'ésser humà.

CTC19

per Lauri Guzmán

CTC19 CTC19 CTC19 CTC19 CTC19

Es podria dir que la creativitat és l'habilitat de formar noves combinacions d'idees per a omplir una necessitat. Es planteja com un procés experimental, que pretén representar a través de la recerca mitjançant diversos materials de fàcil accés com funciona el procés creatiu en situacions no convencionals.

Col·lecció

per ZER collection

Col·lecció Col·lecció Col·lecció Col·lecció

Disseny de roba virtual

per Claudio Marzà

Disseny de roba virtual Disseny de roba virtual Disseny de roba virtual Disseny de roba virtual Disseny de roba virtual

TRNSFSHN

per Raquel Magyary

TRNSFSHN TRNSFSHN TRNSFSHN TRNSFSHN TRNSFSHN TRNSFSHN

Què passaria amb la moda si el cos deixés d'existir en carn i transcendís en tecnologia, segons les prediccions transhumanistes, l'any 2045? Si el cos es desmaterialitza i passem a ser només ment/consciència, éssers no corporis.