Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, personalitzar i analitzar la navegació i mostrar publicitat relacionada amb les teves preferències. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració i més informació a la política de cookies
Acceptar
Tornar a Màster en disseny d’experiències digitals

Projectes de Màster en disseny d’experiències digitals

Catnova

per Sabrina Fiore, David Millán, Susanna Pezzini

Catnova Catnova Catnova Catnova Catnova Catnova

Catnova es un proyecto de diseño web concebido para ser el sitio ofical de Catnova, una asociación sin ánimos de lucro que trabaja en la ciudad de Barcelona para impulsar la inclusión social y laboral de personas en riesgo de exclusión.

Soñar Despierto

per Verónica Bonilla, Elisa Casto, Ainara Rodríguez

Soñar Despierto Soñar Despierto Soñar Despierto Soñar Despierto

Propuesta de diseño web para la Fundación Soñar Despierto, comprometida con la integración de niños y adolescentes en riesgo de exclusión social. El proyecto fue desarrollado mediante el diseño UX (User Experience Design), una metodología de trabajo centrada en solventar necesidades concretas del usuario.

Huerting

per Lucía Sigler, Ainhoa Lopez, Alina Zugulova, Diana Gisela González

Huerting Huerting Huerting Huerting

Huerting (2016) és un projecte de disseny web útil per posar en contacte agricultors i ciutadans, i que aquests puguin disposar de parcel·les d'hort on poder planar els aliments d'hom mateix.

Kidscode

per Paco Garcia, Juan Luis Gonzalez, Silvia Jiménez, Eva Anguita

Kidscode Kidscode Kidscode Kidscode

El projecte Kids Code té com a objectiu ensenyar a nens, de 5 a 8 anys a programar amb l'ajuda dels seus pares i de RUMBLE. Aquest és una mascota virtual amb la qual el nen creixerà, establirà un vincle emocional, mentre aprèn els fonaments de la programació.