Tornar a Màster en Digital Experience Design

Projectes de Màster en Digital Experience Design

Saüc

per Carme Alcoverro, Iris Gómez, Arnau Sebastià

Saüc Saüc Saüc Saüc

Saüc es la app que te reta a minimizar tu huella de carbono de forma divertida, generando comunidad y ofreciéndote beneficios.

Canjeando los puntos que consigues al completar una serie de retos, puedes recibir beneficios (entradas o descuentos) o colaborar con las entidades más comprometidas con el medio ambiente.

Bubblet

per Alba Aragall, Federica Corbetta, Victoria Perea

Bubblet Bubblet Bubblet Bubblet Bubblet Bubblet

Bubblet monitoritza el teu estat emocional al transport públic i t’ofereix ajuda immediata en un moment d’estrès o ansietat. Una app que, a més a més, ofereix recursos audibles i una comunitat d’usuaris del transport que ofereixen consells i experiències per millorar els seus viatges rutinaris.

Emochi

per Patricia Cantón, Marta Laplana, Emma Lladó, Ramiro Andrade

Emochi Emochi Emochi Emochi Emochi

"Emochi" és una aplicació que t'acompanya amb l'aprenentatge emocional dels teus alumnes.

Spark

per Karin Dahlstedt, Isabela Baracat

Spark Spark Spark Spark Spark Spark Spark Spark

 

Spark és un projecte que aborda els problemes d'aïllament i comunicació en entorns laborals en remot, minimitzant el seu impacte i ajudant a fomentar una cultura de comunicació i transparència sana i divertida.

Elemental

per Carolina Sánchez, Eduard Trenkle, José Garza, Lijie Ye

Elemental Elemental Elemental Elemental Elemental Elemental

Elemental és una aplicació que busca facilitar el procés de cerca, comparació i compra al moment d'anar al cinema. A més de simplificar el procés d'organització quan van al cinema en grup. El projecte va ser desenvolupat mitjançant la metodologia agile, des del research (dades quantitatives, qualitatius, entrevistes i enquestes) fins a cada sprint, tot centrat en les necessitats de l'usuari.

Artik

per Marta Portales, Susanna Pujades, Carla Flores, Sofía Dezaki

Artik Artik Artik Artik Artik

Artik és un servei digital que facilita l'aprenentatge jugant. Dirigit a estudiants que acudeixen al museu amb el grup classe.
A diferència d'altres eines didàctiques, oferim una activitat lúdica que fa més positiva l'experiència durant la visita al museu, augmenta la capacitat de retenció de la informació i implicació de l'alumne. I, a més a més, ajuda al professor a millorar l'organització de la visita.

La Platea

per Stephanie Bernstein, Ariadna López, Ricardo Sánchez

La Platea La Platea La Platea La Platea La Platea La Platea

"La platea" reuneix tota l'oferta de teatre en una app i facilita la compra d'entrades.

Catnova

per Sabrina Fiore, David Millán, Susanna Pezzini

Catnova Catnova Catnova Catnova Catnova Catnova

Catnova és un projecte de disseny web concebut per a ser el lloc ofical de Catnova, una associació sense ànims de lucre que treballa a la ciutat de Barcelona per a impulsar la inclusió social i laboral de persones en risc d'exclusió.

Somiar despert

per Verónica Bonilla, Elisa Casto, Ainara Rodríguez

Somiar despert Somiar despert Somiar despert Somiar despert

Proposta de disseny web per a la Fundació Somiar Despert, compromesa amb la integració de nens i adolescents en risc d'exclusió social.