Tornar a Grau en Disseny

Projectes de Grau en Disseny

Dressing For Heaven

per Juan Antonio Santander Trunces

Menció en Disseny de Moda
Dressing For Heaven Dressing For Heaven Dressing For Heaven Dressing For Heaven Dressing For Heaven Dressing For Heaven

El projecte posa en qüestió els valors de la cultura de l'èxit i la meritocràcia, creant paral·lelismes conceptuals i estètics, donant peu a un imaginari comú que es materialitzarà en una constel·lació de peces que, amb un cert to irònic, pretendrà representar aquest ritual de “vestir-se per a l'èxit.

The Fox Sisters

per Manuel Mateos

Menció en Disseny de Moda
The Fox Sisters The Fox Sisters The Fox Sisters The Fox Sisters

El projecte agafa un encàrrec per una microòpera del Liceu com a punt de partida, i a partir d’allà l’autor s’endinsa al món del figurinisme i el rol del figurinista, posant especial èmfasi en el procés de creació i desenvolupament.

IMPACTO

per Gerard Valls

Menció en Disseny Audiovisual
IMPACTO IMPACTO IMPACTO IMPACTO IMPACTO

El projecte es basa en un recorregut per diferents peces interactives i immersives, amb l'objectiu de generar un diàleg, debat i reflexió sobre l'ús de la tecnologia i l'impacte que té en el nostre entorn.

La màgia de transformar

per Gonzalo Pérez

Menció en Disseny d'Interiors
La màgia de transformar La màgia de transformar La màgia de transformar La màgia de transformar La màgia de transformar La màgia de transformar

El projecte posa en valor el concepte del joc infantil a través de la creació d'un seguit de peces de fusta per fomentar la cooperació i la imaginació dels nens a l'hora de jugar al pati. L'autor ha anat dissenyant-les conjuntament amb els mateixos infants, tractant de no posar mai límits a la seva imaginació.

Interdependencias ¿Con quién somos?

per Gemma Planella

Menció en Disseny d'Interiors
Interdependencias ¿Con quién somos? Interdependencias ¿Con quién somos? Interdependencias ¿Con quién somos? Interdependencias ¿Con quién somos?

El projecte reivindica la importància de començar a dissenyar des d’una perspectiva posthumanista, i ho fa a partir d’un exercici de ressignificació de la pols i el lloc que ocupa a les nostres vides. És possible saber qui som a través d’un element tant repudiat com la pols? 

Shifting Visions

per Cristina Morera y Dani Bega

Menció en Disseny Audiovisual
Shifting Visions Shifting Visions Shifting Visions Shifting Visions Shifting Visions Shifting Visions

Un vídeoassaig sobre la transició entre les diferents etapes de la consciència humana, des de l’atenció més plena a l’abstracció més onírica. El projecte recrea tot un imaginari audiovisual arrossegant a l’espectador cap a un viatge a la seva pròpia lucidesa. 

Apedaçats

per Alba Selva

Menció en Disseny de Moda
Apedaçats Apedaçats Apedaçats Apedaçats

El projecte es basa en la creació d’una col·lecció de moda sostenible a partir dels principis de l’economia circular, utilitzant tècniques minucioses com el ganxet i el patchwork per donar una segona vida a les peces de roba cedides per la Fundació Horitzó del Berguedà. 

Galicia

per Aina Ardenton

Menció en Disseny Gràfic i Comunicació Visual
Galicia Galicia Galicia Galicia Galicia Galicia

Remote

per David Mallen

Menció en Disseny Gràfic i Comunicació Visual
Remote Remote Remote Remote

El projecte és una experiència immersiva digital que utilitza la realitat virtual com a mitjà per traslladar-nos a un univers paral·lel, habitat per tipografies amb textura, forma i vida pròpies. 

Voramar

per Laura Bonnin

Menció en Disseny Audiovisual
Voramar Voramar Voramar Voramar Voramar Voramar

El projecte es presenta com un audiovisual d’autoficció on l’autora revisa la seva motxilla emocional, fortament marcada pel dol, per transformar-la en una peça artística, utilitzant el procés creatiu com a eina sanadora. 

Notes on disorientation. Un diálogo en torno a la fisicalidad de lo queer.

per Erika Sarrias i Josu Larrea

Menció en Disseny Gràfic i Comunicació Visual
Notes on disorientation. Un diálogo en torno a la fisicalidad de lo queer. Notes on disorientation. Un diálogo en torno a la fisicalidad de lo queer. Notes on disorientation. Un diálogo en torno a la fisicalidad de lo queer. Notes on disorientation. Un diálogo en torno a la fisicalidad de lo queer. Notes on disorientation. Un diálogo en torno a la fisicalidad de lo queer.

Una investigació sobre com és ser queer a l’actualitat i la relació amb l’espai públic i privat, recollida una peça editorial en forma de converses, experiències, imatges i referents.