Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, personalitzar i analitzar la navegació i mostrar publicitat relacionada amb les teves preferències. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració i més informació a la política de cookies
Acceptar

Codi ètic

El present Codi ètic és d’aplicació a BAU, Centre Universitari de Disseny es basa en valors com el respecte, el compromís, l’equitat i la responsabilitat envers les persones.

Aquest Codi acomplirà la seva finalitat si esdevé un referent que inspiri la conducta de la institució / organització/ del centre i de cadascú dels seus membres.

El codi ètic de BAU, Centre Universitari de Disseny es vertebra en els principis generals d’actuació que haurien de caracteritzar la conducta ètica de la comunitat de BAU, Centre Universitari de Disseny (personal docent i investigador, personal d'administració i serveis, estudiants, càrrecs i directius) davant la societat.

El codi ètic es desplega en deu principis inherents a l’organització envers les persones que hi treballen i hi estudien, al servei, així com a l’actuació de les persones i a la dimensió relacional:

  1. El respecte mutu amb la reprovació de qualsevol tipus de conducta violenta.
  2. La igualtat de tracte de totes les persones, evitant tota discriminació per raó de naixement, origen racial o ètnic, gènere, sexe, orientació sexual, religió o conviccions, opinió.
  3. La honestedat acadèmica amb el reconeixement adequat de l’autoria de les idees, materials o documents que es generin i s’utilitzin.
  4. La qualitat per assolir l’excel·lència en l'aprenentatge, l’activitat docent i investigadora i en els processos organitzatius.
  5. La innovació educativa, tecnològica i institucional per potenciar les iniciatives emprenedores i la creativitat de les persones.
  6. L’esperit crític i la crítica constructiva com un instrument de progrés de la institució.
  7. L'eficiència per gestionar les activitats de les persones i dels grups de treball de manera que s’optimitzi el rendiment dels recursos disponibles.
  8. La professionalitat amb els nostres objectius, obligacions o càrrecs i amb la bona imatge de BAU, Centre Universitari de Disseny.
  9. La responsabilitat en l'administració dels recursos atenent a les necessitats reals i a la disponibilitat de mitjans i bens materials.
  10. La sostenibilitat i la preservació del medi ambient.