Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, personalitzar i analitzar la navegació i mostrar publicitat relacionada amb les teves preferències. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració i més informació a la política de cookies
Acceptar

Borsa de treball

El servei de Borsa de Treball dóna resposta a les necessitats professionals de les empreses i dels estudiants i alumni de BAU. L'objectiu principal d'aquest servei és acompanyar la comunitat de BAU en el procés d'inserció laboral i alhora donar resposta a les necessitats professionals de les empreses oferint talent creatiu i personal altament qualificat.

Mitjançant la plataforma JOB TEASER, BAU ofereix serveis de promoció professional i posa en contacte directe a empreses del sector amb estudiants i alumni de BAU (tant de Grau, com de Màster i de Postgrau) de l'àmbit del disseny en les seves diferents especialitats.

Accés per Empreses

Si ets una empresa i tens una vacant concreta o busques dissenyador o estudiants de pràctiques de la nostra comunitat acadèmica, hauràs de donar d'alta l’empresa mitjançant el nostre Career Centre. A continuació, podràs publicar ofertes, consultar el currículum dels candidats i les candidates inscrits gestionar els teus processos de reclutament, entre molts altres serveis.

Si ets un estudiant o alumni i busques ofertes de feina o de pràctiques en el nostre Career Center, hauràs de donar-te d'alta en el sistema i omplir el teu perfil professional per poder consultar les ofertes i estar al dia dels recursos d'inserció i dels esdeveniments de promoció professional. Contacta amb el departament de Borsa de Treball de BAU, i t'indicaran quins pasos hauràs de realitzar.

També pots accedir al Career Center (Job Teaser) des del teu mòbil Android o iOS.

BAU Talent Networking

Cada any, un cop finalitzat el curs, i amb l'objectiu de facilitar i afavorir la inserció laboral dels nostres estudiants graduats o de màster, BAU organitza el BAU Talent Networking, una jornada de xerrades, workshops i entrevistes personals que promouen el contacte professional entre empreses i estudiants acabats de titular.

Aquí pots veure el resum de la darrera edició:


 

Contacte:

Desi Martínez:
borsadetreball@bau.cat

Horari d'atenció a l'estudiant:
Dilluns a divendres de 8 a 16 h.